Η reGroup, συμμετέχει στο «Πρόγραμμα Επιστροφή» της Eurobank δίνοντας στα μέλη της τη δυνατότητα να κερδίζουν ακόμα περισσότερα! Με κάθε αγορά reGroup προσφοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank κερδίζετε σε ευρώ, το 10% του ποσού που πληρώσατε, για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Έτσι, εξοικονομείτε χρήματα με δύο τρόπους: με την έκπτωση έως και 80% σε κάθε reGroup προσφορά που αγοράζετε και με τη 10% επιστροφή που θα λάβετε στην εκάστοτε Eurobank κάρτα που θα χρησιμοποιήσετε!

Η προσφορά 10% €πιστροφή ισχύει από 21/02 έως 06/03 και αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app που την έχουν κατεβάσει έως 20/02

 * * * 

Η Επιστροφή το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών, ανταμείβει τις αγορές σας με κάρτες Eurobank, σε ένα ευρύ δίκτυο 7.500 επιχειρήσεων και σας προσφέρει καθημερινό όφελος σε πραγματικά ευρώ. Ισχύει και για τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 7.500 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

* * * 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το Πρόγραμμα Επιστροφή «εδώ»

* * *

Θέλετε να δείτε πόσα ευρώ έχετε συγκεντρώσει από την Επιστροφή; Μπείτε «εδώ» και πληκτρολογήστε τον αριθμό της κάρτας σας, στο πεδίο στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας

ή κατέβασε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ από τα:

   

Ή σκάναρε: 


reGroup All Deals

 

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα