* * *

Το regroup.gr και το regroup-shop.gr, συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή» της Eurobank δίνοντας στα μέλη της τη δυνατότητα να κερδίζουν ακόμα περισσότερα! Με κάθε αγορά reGroup προσφοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης κερδίζετε σε ευρώ €πιστροφή το 10% του ποσού που πληρώσατε, για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Έτσι, εξοικονομείτε χρήματα με δύο τρόπους: με την έκπτωση έως και 80% σε κάθε reGroup προσφορά που αγοράζετε και επιπλέον με 10% €πιστροφή χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!

Όροι & Προϋποθέσεις
Ισχύει για όλες τις προσφορές των regroup.gr και regroup-shop.gr αλλά και για τις αγορές από το φυσικό κατάστημα της reGroup (Ηπείρου 2, Αγία Παρασκευή)

Η προσφορά 10% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app καθώς και για αυτούς που θα την κατεβάσουν και θα συνδέσουν την κάρτα τους έως και τις 27/04/2019, για αγορές από 13/04/2019 έως και 27/04/2019 με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή, ανεξαρτήτως ημερομηνίας παράστασης.
Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 10/04/2019 την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα-online) 10% €πιστροφή στη reGroup.
Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 13/04/2019 έως και 27/04/2019, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν 3%, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή της reGroup και το υπόλοιπο ποσοστό έως το συνολικό 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως τις 31/05/2019.

Δείτε «εδώ» αναλυτικά για τους όρους και τα δώρα της Πασχαλινής κλήρωσης

* * *

Η €πιστροφή το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών, ανταμείβει τις αγορές σας με κάρτες Eurobank, σε ένα ευρύ δίκτυο 8.500+ επιχειρήσεων και σας προσφέρει καθημερινό όφελος σε πραγματικά ευρώ. Ισχύει και για τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 8.500 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!


* * *

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το Πρόγραμμα €πιστροφή «εδώ»

* * *

Θέλετε να δείτε πόσα ευρώ έχετε συγκεντρώσει από την €πιστροφή; Μπείτε «εδώ» και πληκτρολογήστε τον αριθμό της κάρτας σας, στο πεδίο στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας

ή κατέβασε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ από τα:

   

Ή σκάναρε: 

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα