* * *

Η reGroup, συμμετέχει στο «Πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή» της Eurobank δίνοντας στα μέλη της τη δυνατότητα να κερδίζουν ακόμα περισσότερα! Με κάθε αγορά reGroup προσφοράς με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα Eurobank που συμμετέχει στο πρόγραμμα επιβράβευσης κερδίζετε σε ευρώ €πιστροφή το 10% του ποσού που πληρώσατε, για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενες αγορές σας, πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου. Έτσι, εξοικονομείτε χρήματα με δύο τρόπους: με την έκπτωση έως και 80% σε κάθε reGroup προσφορά που αγοράζετε και επιπλέον με 10% €πιστροφή χρησιμοποιώντας κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα!


* * *

Η €πιστροφή το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών, ανταμείβει τις αγορές σας με κάρτες Eurobank, σε ένα ευρύ δίκτυο 8.500+ επιχειρήσεων και σας προσφέρει καθημερινό όφελος σε πραγματικά ευρώ. Ισχύει και για τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Eurobank που διατίθενται μέσω του Δικτύου Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.

Κάθε φορά που γεμίζετε το καλάθι σας στο supermarket ή γεμίζετε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σας ή κάνετε αγορές χρησιμοποιώντας είτε την πιστωτική σας κάρτα Eurobank είτε τη χρεωστική, σε περισσότερες από 8.500 συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις συγκεντρώνετε αυτόματα ευρώ, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές σας πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου!

Όροι & Προϋποθέσεις

1. Η προσφορά 10% €πιστροφή ισχύει αποκλειστικά για τους χρήστες της εφαρμογής €πιστροφή app από 15/12 έως και 05/01/2019, καθώς και για αυτούς που θα την κατεβάσουν και θα συνδέσουν την κάρτα τους έως και τις 05/01/2019.
2. α) Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 13/12/2018 την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα-online) 10% €πιστροφή στη reGroup.
    β) Όσοι πελάτες την κατεβάσουν από 14/12/2018 έως και 05/01/2019, κατά τη συναλλαγή της αγοράς θα κερδίζουν 3%, δηλαδή το μόνιμο ποσοστό €πιστροφή της reGroup και το υπόλοιπο ποσοστό έως του συνολικού 10% της προσφοράς, θα πιστωθεί σε ενεργή κάρτα τους που συμμετέχει στο Πρόγραμμα έως τις 28/02/2019
3. Ισχύει για τις online συναλλαγές στο www.regroup.gr καθώς και αυτές που θα πραγματοποιηθούν στο φυσικό κατάστημα.


* * *

Ενημερωθείτε αναλυτικά για το Πρόγραμμα €πιστροφή «εδώ»

* * *

Θέλετε να δείτε πόσα ευρώ έχετε συγκεντρώσει από την €πιστροφή; Μπείτε «εδώ» και πληκτρολογήστε τον αριθμό της κάρτας σας, στο πεδίο στην πάνω δεξιά πλευρά της σελίδας

ή κατέβασε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ από τα:

   

Ή σκάναρε: 

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα