Σύστησε σε έναν φίλο

Σύστησε σε έναν φίλο και κέρδισε σε reGroup.gr πίστωση

Μπορείς να κερδίσεις 5 ευρώ πίστωση όταν συστήσεις σε ένα φίλο σου την reGroup και κάνει αγορές ύψους 20 ευρώ στο https://www.regroup.gr/ (δεν ισχύει για το reGroup-shop: https://market.regroup.gr/).

refer

Τι ακριβώς είναι αυτό;

Μπορείς να κερδίσεις 5 ευρώ reGroup πίστωση για κάθε φίλο που του συστήνεις τη reGroup. Είναι ο τρόπος μας να σου πούμε "ευχαριστώ"! Η reGroup Πίστωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε reGroup αγορά.

Πώς μπορώ να συμμετέχω;

Αποστείλτε τον Κωδικό Πρόσκλησης που θα βρείτε στις "Προσωπικές Πληροφορίες" στη σελίδα "Ο λογαριασμός μου" σε όποιον φίλο/η σας επιθυμείτε και ζητήστε τους να γραφτούν στη reGroup, πληκτρολογώντας τον Κωδικό Πρόσκλησης στο αντίστοιχο πεδίο. Όταν θα ολοκληρώσουν αγορές αξίας 20 ευρώ στο reGroup.gr, θα κερδίσετε 5 ευρώ reGroup Πίστωση. Για να πιστωθείτε τα 5 ευρώ reGroup Πίστωση, η εγγραφή και οι αγορές πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών.

Πότε θα πάρω την πίστωσή μου;

Μόλις επιβεβαιωθούν οι αγορές των 20 ευρώ, θα μπουν 5 ευρώ στον reGroup λογαριασμό σου αυτόματα. Για να δεις τη reGroup πίστωσή σου κάνε click στο όνομά σου πάνω δεξιά στη σελίδα της reGroup και μετά δες το κουτάκι "Προσκλήσεις".

*Υπόκειται στους γενικούς όρους και προυποθέσεις
**Δεν ισχύει για το reGroup-Shop: https://market.regroup.gr/

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα