Βαφή ή Περμανάντ Βλεφαρίδων & Μόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών ή Ματιών, για Φυσικό Αποτέλεσμα, στο Studio Female-Πλ.Αριστοτέλους

More Views

Δείτε την Προσφορά

 • 7€ από 16€ για Εφαρμογή Ημιμόνιμης Βαφής Βλεφαρίδων 
 • 10€ από 25€ για Σχηματισμό & Βαφή Φρυδιών
 • 10€ από 25€ για Περμανάντ Βλεφαρίδων
 • 69€ από 150€ για Μόνιμo Mακιγιάζ Φρυδιών (Γέμισμα – Τόνισμα) & 1 Επαναληπτική Συνεδρία
 • 89€ από 250€ για Μόνιμο Μακιγιάζ Ματιών (Eyeliner) & 1 Επαναληπτική Συνεδρία
Μόνιμη Βαφή Βλεφαρίδων
Πρόκειται για φυτικές μη αλλεργιογόνες χρωστικές ουσίες, κατάλληλες εφαρμόζονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών που δεν προκαλούν ερεθισμό στο βλέφαρο.
Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 4 εβδομάδες.

Σχηματισμός και Βαφή Φρυδιών
Το σχήμα των φρυδιών μπορεί κυριολεκτικά να σας μεταμορφώσει, αφού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη συνολική εικόνα του προσώπου και ανάλογα με το μήκος
ή το πάχος τους, μπορούν να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά και κυρίως το βλέμμα σας. Η βαφή φρυδιών είναι υποαλλεργική σε διάφορα χρώματα για να τονίσουν και να «γεμίσουν» το βλέμμα σας.

Περμανάντ Βλεφαρίδων
Σκοπός της συγκεκριμένης εφαρμογής είναι η αποφυγή του εργαλείου γυρίσματος των βλεφαρίδων, το γνωστό «ψαλιδάκι», το οποίο δίνει ένα καλό αποτέλεσμα αλλά χωρίς διάρκεια και με πολλές απώλειες τριχών αφού κατά την εφαρμογή κάποιες από τις βλεφαρίδες πέφτουν ή τσακίζουν. Η περμανάντ σας δίνει την δυνατότητα να έχετε το μακιγιάζ που θέλετε χωρίς να χρειάζεται να γίνει διόρθωση μέσα στη μέρα, εφόσον δεν επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες (ιδρώτα, νερό, ντεμακιγιάζ κλπ). Ο συνδυασμός περμανάντ και βαφής βλεφαρίδων τονίζει το βλέμμα. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6-8 εβδομάδες. 

Μόνιμo Mακιγιάζ Φρυδιών 
(Το Μόνιμο Μακιγιάζ γίνεται με την χρήση ειδικού μηχανήματος και χρησιμοποιούνται υποαλλεργικά χρώματα. Θεωρείται η ιδανική λύση για τα αραιά φρύδια, καθώς με τον σωστό σχηματισμό και γέμισμα, θα έχετε υπέροχα φρύδια, με αποτέλεσμα που διαρκεί έως 18 μήνες!

Μόνιμο Μακιγιάζ Ματιών (Eyeliner) 
Η τέλεια λύση για να έχετε εντυπωσιακό και έντονο βλέμμα. Με το Μόνιμο Μακιγιάζ μπορεί να δημιουργηθεί ένα ακριβές περίγραμμα ματιών, στο άνω αλλά και στο κάτω βλέφαρο, τονίζοντας το βλέμμα αλλά και τις βλεφαρίδες σας, δίνοντας τους την ένταση που τους χρειάζεται.

Studio Female

Το Studio Female, στην πλατεία Αριστοτέλους φροντίζει για την ομορφιά και τη χαλάρωσή σας από το 1996 σε έναν χώρο όπου η πολυτέλεια συναντά την υψηλή αισθητική. Έμπειρες αισθητικοί και επαγγελματίες της ομορφιάς θα αναλάβουν την ολοκληρωμένη περιποίησή σας και τη χαλάρωση, με εξειδικευμένες θεραπείες και υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη. Χρησιμοποιούνται σύγχρονες τεχνικές σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, αλλά και παραδοσιακές μέθοδοι με τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς.

Στο Studio Female, μπορείτε να επιλέξετε από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών:
 • Θεραπείες προσώπου: Καθαρισμός, Phytopeeling, Αντιγήρανση, Μεσοθεραπεία, Φωτοανάπλση, Lifting, Οξυγονοθεραπεία, Δερμοαπόξεση, Ενδοδερμία κ.α.
 • Θεραπείες σώματος: Αδυνάτισμα –Σύσφιξη, Ενδοδερμία, Μεσοθεραπεία MEDEX, Θαλασσοθεραπεία, Ηλεκτροθεραπεία 
 • Προγράμματα χαλάρωσης: Χαλαρωτικό μασάζ anti-stress, Hot stone massage, Reiki (Ιαπωνικό)
 • Αποτρίχωση
 • Μακιγιάζ
 • Περιποίηση άκρων
 • Τοποθέτηση, βαφή και περμανάντ βλεφαρίδων
 • Henna tattoo / Crystal tattoo / Μόνιμο tattoo

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα