1/2 ή 1kg Σοκολατάκια σε Διάφορες Γεύσεις (από 10,90€), από το LeVotre Piree, στον Πειραιά

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 10,90€ για 1/2 Κιλό Σοκολατάκια σε Ποικιλία Γεύσεων (περίπου 30 κομμάτια)
  • 19,90€ για 1 Κιλό Σοκολατάκια σε Ποικιλία Γεύσεων (περίπου 60 κομμάτια)

LeVotre Piree

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια Διαμαντόπουλου το 1962 άνοιξε το πρώτο της ζαχαροπλαστείο στην Αθήνα, με την ονομασία "Ευρώπα". Οι διάσημες πάστες ποντικάκια και οι σοκολατίνες, ήταν σήμα κατατεθέν του. Αργότερα μετακόμισε στον Πειραιά, συνεχίζοντας να λατρεύει τη σοκολάτα σε κάθε της μορφή. Το 2000 ο γιος Στέφανος Διαμαντόπουλος, επέστρεψε από σπουδές ζαχαροπλαστικής στο Παρίσι, φέρνοντας μαζί του ιδέες και τεχνογνωσία από διάσημους pastry chefs της πόλης του φωτός και του έρωτα.

Σήμερα, τα χειροποίητα σοκολατάκια του (με σοκολάτα δικής του παραγωγής), είναι διάσημα για τις ιδιαίτερες γεύσεις τους, που συνδυάζουν υλικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με τη σοκολάτα. Τυριά, πιπέρια, ούζο, κρασιά και άλλα τοπικά προϊόντα, αναμειγνύονται με μαεστρία με την σοκολάτα και δημιουργούν σοκολατάκια και σοκολάτες, που δεν θα βρείτε πουθενά στον κόσμο.

Εκτός από κρασί, ρακή και άλλα αλκοολούχα, τα ιδιαίτερα σοκολατάκια του Στέφανου, γεμίζονται και αναμειγνύονται με σουμάδα, τριαντάφυλλο, μαστίχα Χίου, χυμό και ξύσμα λεμονιού, μέλι Κυθήρων, αγουρέλαιο κορωνέικο και πολλά άλλα, που μόνο ένας ζαχαροπλάστης με φαντασία και γνώση θα κατάφερνε να "παντρέψει". Φυσικά, δεν λείπουν και οι κλασικές γεύσεις, με κάρδαμο, πιπέρια, λάιμ, καφέ, πραλίνα φουντουκιού, καπνιστό αλάτι, βιολογικό τζίντζερ, κράνμπερις και πολλά άλλα!

Στο LeVotre Piree, εκτός από τις δημιουργίες του Στέφανου, θα βρείτε και τούρτες πραγματικά έργα τέχνης, από την σύζυγό του Αγγελική, κουλουράκια, cupcakes, γλυκά του κουταλιού και "μαρμελάδες" που δεν έχετε δοκιμάσει ξανά!

Δείτε το LeVotre Piree στο Facebook

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα