Allou! Fun Park: Ατελείωτο Παιχνίδι & Διασκέδαση με Ημερήσιο Πάσο (Allou! 7 Rides Pass) για Δευτέρα έως Παρασκευή

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 10,90€ από 14€ για Ατομικό Ημερήσιο Πάσο Διασκέδασης (Allou! 7 Rides Pass) για Καθημερινές (Δευτέρα έως Παρασκευή)
Το Allou! 7 Ride Pass είναι ατομικό ημερήσιο πάσο διασκέδασης για απεριόριστο παιχνίδι σε 7 αγαπημένα παιχνίδια του Allou! Fun Park
  • Mirror
  • Mega Mix
  • Panorama
  • Crazy Dance
  • Star Flyer
  • La Isla
  • Music Express
Γνώρισε τα παιχνίδια του Allou! 7 Rides Pass:
 
Star Flyer: Είσαι έτοιμος για ένα ταξίδι ως τ’ αστέρια; Το Star Flyer με ύψος που φτάνει τα 72 μέτρα (!) σε ανεβάζει στα ουράνια, για να δεις την Αθήνα όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Με χέρια και πόδια να αιωρούνται ελεύθερα και με ταχύτητα που φτάνει τα 30 χλμ./ώρα, είναι σίγουρο ότι αυτή η βόλτα θα σου μείνει αξέχαστη!

La Isla: Ένα νησί σε μια λίμνη στη μέση του Allou! Fun Park και προσγείωση από βράχια ύψους 15 μέτρων! Τέτοιο rafting σίγουρα δεν έχεις ξανακάνει...

Music Express: Kρατήσου σφιχτά και ετοιμάσου για το στροβίλισμα της ζωής σου!  Πολλαπλές περιστροφικές κινήσεις θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω από τα πόδια σου!
 
Crazy Dance: Απότομες εναλλαγές κι έντονες στροφές γύρω από τον εαυτό σου. Όλα γύρω σου χορεύουν τρελά! Θα το αντέξεις;
 
Mirror: Μπες στο λαβύρινθο με τους καθρέφτες και προσπάθησε να βρεις την έξοδο. Δεν είναι εύκολο! Θα πρέπει να διασχίσεις το μυστηριώδες δάσος με τους καθρέφτες και να βρεις την κρυμμένη πύλη.

Πρόσεχε μην χαθείς… κράτα τα μάτια σου ανοιχτά γιατί οι πολλαπλές αντανακλάσεις σου θα σε μπερδέψουν…

Mega Mix: Ετοιμάσου να αναποδογυρίσεις, να στριφογυρίσεις και εάν αντέξεις, ξαναμπές!

Panorama: H μεγαλύτερη ρόδα στην Ελλάδα! Με ύψος που φτάνει τα 40 μέτρα και 24 βαγόνια 6 θέσεων, η ρόδα προσφέρεται για μια χαλαρή και, γιατί όχι, ρομαντική βόλτα με πανοραμική θέα στην πόλη.


Allou! Fun Park

...πολύ μεγάλο για να το χάσεις!

Το Allou! Fun Park είναι το μεγαλύτερο πάρκο ψυχαγωγίας της χώρας και η πιο αγαπημένη επιλογή διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους από την πρώτη μέρα λειτουργίας του έως και σήμερα.

Διαθέτει δύο πάρκα, το Allou! για έφηβους και νέους κάθε ηλικίας  και το Kidom για οικογένειες με παιδιά έως 9 ετών,  στα οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάσουν έξω από τα καθιερωμένα και να απολαύσουν ανεξάντλητο παιχνίδι, δράση και happenings καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Είναι το ιδανικό μέρος για όσους επιθυμούν να συνδυάσουν παιχνίδι μέχρι τελικής πτώσης, φαγητό, βόλτα και όλα αυτά μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο, ασφαλές περιβάλλον, καθώς το Allou! Fun Park έχει βραβευτεί από τον Οργανισμό Πιστοποίησης TÜV Hellas για τα πρότυπα ασφαλείας που εφαρμόζονται σε όλα τα παιχνίδια μέσω τακτικών ελέγχων ορθής και ασφαλούς λειτουργίας.

Στο Allou!, απολαύστε ατελείωτο παιχνίδι στο Panorama, στο εντυπωσιακό σπίτι του τρόμου Τhe House of Fear Iron Asylum, στο VR παιχνίδια ενώ τα Shock & Drop, Extreme Cyclone, Music Express, Crazy Dance, La Isla, Move it, Star Flyer, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη!

Ακόμα, μην ξεχάσετε να μπείτε στο μοναδικό Mirror, το μαγικό λαβύρινθο με καθρέπτες για να βρείτε την έξοδο ανάμεσα σε δεκάδες κάτοπτρα και να δοκιμάσετε την τύχη σας στα Παιχνίδια Δεξιοτήτων για να κερδίσετε δώρα.

Στο Kidom, το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα, είναι ένας κόσμος βγαλμένος από τα παραμύθια και αφιερωμένος αποκλειστικά στα μικρότερα παιδιά. Εδώ οι μικροί εξερευνητές θα βρουν μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών που μαγεύουν όχι μόνο τους ίδιους, αλλά ολόκληρη την οικογένεια. Μερικά μόνο από αυτά είναι το μεγαλύτερο και ομορφότερο CAROUSEL της χώρας, το BONGO τα μικρά ιπτάμενα ελεφαντάκια, το BLOOM BLOOM για βόλτες στη λίμνη του Kidom μέσα σε μικρά βαρκάκια, το YOUPI TOWER τον ψηλότερο πύργο για τρελά σκαμπανεβάσματα και το Playland, μια ολόκληρη περιοχή με ολοκαίνουργια τεράστια φουσκωτά!!

Επώνυμα σημεία εστίασης, όπως Goody’s και Everest και πολλά ακόμα σημεία φαγητού με λαχταριστά hot-dog, βάφλες, απολαυστικούς χυμούς, δροσερά παγωτά, γρανίτες, καραμέλες υπόσχονται γευστικά διαλλείματα ανάμεσα στο παιχνίδι.
Όλα τα παιχνίδια του Allou! Fun Park μπορεί κανείς να τα απολαύσει απεριόριστα με τα ημερήσια πάσα διασκέδασης ενώ ειδικά για τους επισκέπτες του Kidom υπάρχουν και τα οικογενειακά πακέτα Kidom Family Pass. 

Τόσο στο Allou!, όσο και στο Kidom, το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα έτοιμο να σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο και να μεριμνήσει για την ασφάλειά σας.

Επιπλέον, το πάρκο απασχολεί ιατρείο και νοσηλεύτρια, η οποία βρίσκεται στο χώρο όλες τις ώρες  για να  προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, όπου και αν χρειαστεί. 

Η πρόσβαση στο Allou! Fun Park είναι εύκολη είτε έρθετε με αυτοκίνητο,  είτε με συγκοινωνία από το κέντρο της Αθήνας.
Στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Κηφισού, μέσα σ’ ένα καταπράσινο περιβάλλον το Allou! Fun Park αποτελεί ιδανικό προορισμό ψυχαγωγίας για νέους και οικογένειες καθώς εδώ μπορείτε να συνδυάσετε παιχνίδι, φαγητό και βόλτα με τους φίλους ή τα παιδιά σας.
 
Ωράριο
Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00-23:00, Σαββατοκύριακα & Αργίες 10:00-00:00
*Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών, καλέστε στο 2108092888, καθώς το ωράριο λειτουργίας του πάρκου ή κάποιων παιχνιδιών ενδέχεται να διαφοροποιείται.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα