Πακέτο Προετοιμασίας Αγγλικών TOEIC B2-C1-C2 (Lower-Advanced-Proficiency), από το Ελληνικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο i-Εκπαίδευση

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 49,90€ από 220€ για Πακέτο Προετοιμασίας Αγγλικών Πιστοποίησης TOEIC Επιπέδων B2-C1-C2 (Lower-Advanced-Proficiency) με 6μηνη Πρόσβαση στο Διαδραστικό Υλικό + Συμμετοχή στις Εξετάσεις στο πιο Κοντινό Εξεταστικό Κέντρο της Περιοχής σας
Η προσφορά περιλαμβάνει ολοκληρωμένη εως 6 μήνες Online προετοιμασία υποψηφίων για την συμμετοχή τους στο TOEIC. Ο υποψήφιος παίρνει πρόσβαση στην πλατφόρμα και παρακολουθεί μαθήματα με τον δικό του ρυθμό, σε ώρες και ημέρες που τον βολεύει. Το υλικό αποτελείται από παρουσιάσεις με διαδραστικό υλικό και ασκήσεις εμπέδωσης καθώς και Practice Tests προσομοίωσης εξετάσεων για την καλύτερη προετοιμασία του υποψηφίου.

Σημαντικό είναι ότι η συμμετοχή του υποψηφίου στην εξέταση είναι ΔΩΡΕΑΝ (αρκεί να μην έχει ξαναδώσει στο TOEIC παλιότερα) και πληρώνει ΜΟΝΟ όταν κι αν πετύχει το επίπεδο που θέλει στην εξέταση

Τι είναι το TOEIC
TOEIC είναι τα αρχικά των λέξεων Test Of English for International Communication.

Αρχικά είχε σχεδιαστεί για να ελέγξει την ικανότητα επικοινωνίας στην Αγγλική, των επαγγελματιών που εμπλεκόταν σε διεθνείς επιχειρηματικές συναλλαγές. Με τον καιρό το TOEIC αποδείχτηκε ένας πολύ αξιόπιστος τρόπος αξιολόγησης που τελικά υιοθετήθηκε από πολλούς επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς φορείς παγκοσμίως.

Το TOEIC είναι ένα τεστ πολλαπλών επιλογών που υπολογίζει με ακρίβεια το επίπεδο γλωσσικής επίδοσης υποψηφίων των οποίων η μητρική γλώσσα δεν είναι η Αγγλική. Η βαθμολογία που λαμβάνει ο υποψήφιος δηλώνει πόσο καλά μπορεί να επικοινωνεί με άλλα άτομα στο καθημερινό εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον.

Η πλειονότητα των μεγάλων ομίλων του εξωτερικού, καθώς και περίπου 2.000 Ευρωπαϊκές εταιρείες, βασίζονται στο TOEIC για την εξακρίβωση του επιπέδου του προσωπικού τους.

Ο εξεταστικός φορέας που οργανώνει το TOEIC στην Ελλάδα είναι η Ελληνοαμερικανική Ένωση

Το TOEIC χωρίζεται σε δυο μέρη.
- Το Listening (ακουστικό) με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Διαρκεί 45 λεπτά
- Το Reading με 100 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής γραμματικής, λεξιλογίου & επεξεργασίας κειμένου. Διαρκεί 75 λεπτά

Ο διαγωνιζόμενος ΔΕΝ εξετάζεται ούτε προφορικά, ούτε στην έκθεση όπως γίνεται σε άλλες εξετάσεις που επίσης πιστοποιούν την καλή γνώση της Αγγλικής (LOWER) και την πολύ καλή γνώση της Αγγλικής (ADVANCE).


Ελληνικό Διαδικτυακό Φροντιστήριο i-Εκπαίδευση

Τα Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών είναι ένας ακόμη τομέας στον οποίο η διαδικτυακή εκπαίδευση προσφέρει πολλές ευκολίες. Η εκμάθησή τους μπορεί να γίνει εύκολα μέσα από την πλατφόρμα διαδικτυακής διδασκαλίας και την Ψηφιακή Αίθουσα Διδασκαλίας (Ψ.Α.Δ.). Τα διαδικτυακά μαθήματα θεωρούνται ως ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για να μάθει κάποιος μια ξένη γλώσσα. Γι’ αυτόν τον λόγο κερδίζουν έδαφος σε αυτόν τον τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στο i-Εκπαίδευση προσφέρονται Online Μαθήματα Ξένων Γλωσσών από έμπειρους καθηγητές. Τα μαθήματα απευθύνονται σε ανήλικους και ενήλικες. Μπορούν να καλύψουν τα επίπεδα από το αρχάριο μέχρι τα ανώτερα πτυχία πιστοποίησης γλωσσομάθειας. Τα μαθήματα μπορούν να γίνουν με εξατομικευμένο πρόγραμμα, ως ιδιαίτερο μάθημα, είτε σε group που αποτελείται από 2-5 μαθητές. Κενές θέσεις σε γκρουπ μαθητών θα ανακοινώνονται από την σελίδα του i-Εκπαίδευση.

Οι γλώσσες που προσφέρονται καλύπτουν από το αρχάριο έως και το ανώτερο επίπεδο. Προσφέρονται Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά και θα προστεθούν κι άλλες. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κάθε γλώσσα ξεχωριστά στην αντίστοιχη σελίδα του site.

Η εκμάθηση των ξένων γλωσσών βασίζεται στην μέθοδο της “σύγχρονης” εκπαίδευσης. Με απλά λόγια, γίνονται ζωντανά με την ταυτόχρονη σύνδεση καθηγητή και μαθητών στην πλατφόρμα του site. Τα μαθήματα γίνονται σε ώρες και ημέρες που συναποφασίζονται από τον καθηγητή και τον μαθητή/τους μαθητές. Στις περισσότερες ξένες γλώσσες προσφέρονται και μαθήματα "ασύγχρονης" εκπαίδευσης για το επίπεδο Α1. 

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα