Τριπλή Θεραπεία Προσώπου Ultrasonic με Δερμοαπόξεση, Ενυδατωση & Σύσφιξη, στο momar Beauty & Hall στο Νέο Ηράκλειο

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19€ από 120€ για 1 Συνεδρία Τριπλής Θεραπείας Προσώπου Ultrasonic: Δερμοαπόξεση, Ενυδάτωση & Σύσφιξη 
  • 35€ από 240€ για 2 Συνεδρίες Τριπλής Θεραπείας Προσώπου Ultrasonic: Δερμοαπόξεση, Ενυδάτωση & Σύσφιξη 
  • 52€ από 360€ για 3 Συνεδρίες Τριπλής Θεραπείας Προσώπου Ultrasonic: Δερμοαπόξεση, Ενυδάτωση & Σύσφιξη 
  • Διάρκεια συνεδρίας: 50-60 λεπτά
Η δερμοαπόξεση με τη σπάτουλα υπερήχων είναι μία επαναστατική συσκευή όπου χωρίς καμία παρενέργεια και ερεθισμό, προσφέρει αναζωογόνηση και ανανέωση του προσώπου καθώς και βαθύ καθαρισμό στο δέρμα. H ειδική της κεφαλή χρησιμοποιείται με δύο τρόπους:

H μία πλευρά της σπάτουλας χρησιμοποιείται για απολέπιση απομακρύνοντας το σμήγμα, τη σκόνη και τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματος. Επιπλέον, βελτιώνει ορατά σημάδια, ουλές από διεσταλμένους πόρους ακμής, λεκέδες, το άτονο και θαμπό δέρμα καθώς έχει θεαματικά αποτέλεσμα σε οιδήματα και μαύρους κύκλους

Από την άλλη πλευρά της σπάτουλας διευκολύνεται η διείσδυση ουσιών στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, χάρη στην τοπική αύξηση της θερμοκρασίας που δημιουργείται. Έτσι επιτυγχάνεται η απόλυτη ενυδάτωση του δέρματος, η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και του λεμφικού συστήματος, συμβάλλοντας θετικά στο μεταβολισμό. Τέλος, δυναμώνουν οι ιστοί των μυών με αποτέλεσμα την έντονη σφριγηλότητα  του προσώπου. (σύσφιξη) 

Βήματα
  • Ντεμακιγιάζ προσώπου
  • Εφαρμογή λοσιόν που σταθεροποιεί το ph του δέρματος
  • Εφαρμογή ειδικού peeling ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος όπου χρειάζεται
  • Έλεγχος του δέρματος και επιλογή της έντασης του μηχανήματος της δερμοαπόξεσης-εφαρμόζουμε τον υπέρηχο και για δερμοαπόξεση καθώς και για ενυδάτωση και σύσφιξη, επιλέγοντας τους ανάλογους ορούς όπως υαλουρονικό, κολλαγόνο, βιταμίνες, αλόη κλπ
  • Εφαρμογή κρεμομάσκας ειδικά επιλεγμένη με τις ανάγκες του προσώπου
  • Κρεμομάσκα leave on όπου αφαιρείται την επόμενη μέρα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα

momar Beauty & Hall

Το ινστιτούτο αισθητικής Momar-Beauty Hall είναι ένας σύγχρονος και μοντέρνος χώρος ομορφιάς, που σχεδιάστηκε με φροντίδα, ώστε να προσφέρει αρμονία και χαλάρωση.

Στόχος τους η ένταξη των θεραπειών στον τρόπο ζωής και στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας του κάθε ανθρώπου. Εφαρμόζουν σύγχρονες, σύντομες και εξειδικευμένες θεραπείες, που προσφέρουν μέγιστη αναζωογόνηση και βέλτιστα αποτελέσματα. Διαθέτουν επίσης την τεχνογνωσία να προσαρμόζουν τα πρωτόκολλα των θεραπειών, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις προσδοκίες του κάθε άνδρα και της κάθε γυναίκας.

Τα νέας γενιάς μηχανήματα και τα προϊόντα έχουν επιλεχθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιτυγχάνεται το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα