Δωμάτια Απόδρασης για Παιδιά, στα "Adrenaline escape rooms" σε Μοναστηράκι & Αιγάλεω (από 6,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6,90€ από 10€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "Fallout" - Αιγάλεω
  • 6,90€ από 10€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "Abra Kadabra" - Αιγάλεω
  • 7,90€ από 12€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης "Lost In The Caribbean" - Μοναστηράκι
  • Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αθροιστικά. Απαραίτητη συμμετοχή 4-6 ατόμων με αγορά αντίστοιχων κουπονιών
Fallout (50-60') | Αιγάλεω *Νέος Χώρος*
Για παιδιά 8-18 ετών

Όταν από το στρατιωτικό εργαστήριο πυρηνικών πειραμάτων μια μετάλλαξη ξεφεύγει και δημιουργεί τον πιο εκφυλιστικό ιό DNA κι η ανθρωπότητα απειλείται με εξαφάνιση, εσύ με την ομάδα σου μπορείς να το καταστρέψεις;

Abra Cadabra (45') | Αιγάλεω *Νέος Χώρος*
Για παιδιά 7-14 ετών

Κάποιος μας έκλεψε όλα τα γλυκά!
Μη φοβάστε κι ελάτε να βοηθήσετε τη μάγισσα Ερμιόνη και τον Τζακ το σκελετούλη να πάρουν πίσω τα γλυκά για να προλάβουν να τα μοιράσουν στα παιδιά τη νύχτα των πνευμάτων. Η Ερμιόνη είναι η πιο καλή μάγισσα και δε ξεχνάει ποτέ τους φίλους που θα τη βοηθήσουν, γι αυτό στο τέλος της αποστολής θα τους ανταμείψει με λιχουδιές!

Lost In The Caribbean (60') | Μοναστηράκι
Για παιδιά 8-15 ετών & γονείς

Πετάτε με το αεροπλάνο πάνω από το τρίγωνο των Βερμούδων κατευθυνόμενοι προς Μεξικό για να ζήσετε τις καλύτερες διακοπές της ζωή σας. Ένας δυνατός κρότος συντάραξε όλο το αεροπλάνο το οποίο άρχισε να χάνει ύψος και εντέλει συγκρούστηκε στο έδαφος. Είστε οι μόνοι επιζήσαντες σ' ένα ανύπαρκτο εξωτικό νησί μιας άλλης ... διάστασης. Μόνο ο θεός Μοντεζούμα μπορεί να σας βοηθήσει και να ξανανοίξει η πύλη της μετάβασης της δικής σας διάστασης.


Adrenaline escape rooms

Με πολύ μεράκι και φαντασία στα Adrenaline escape rooms δημιούργησαν δωμάτια απόδρασης με πολλές ξεχωριστές ιστορίες για τους παίκτες, οι οποίοι μπορούν εκτός από το να ψυχαγωγηθούν, κάτι που είναι η βασικότερη αρχή τους και μέλημά τους, να βιώσουν μια ζωντανή εμπειρία απόδρασης, μία ξεχωριστή περιπέτεια για κάθε ηλικία, που οδηγεί την αδρεναλίνη στα ύψη, θα "κάψει" το μυαλό σας, θα παίξει με τη σκέψη σας, θα σπρώξει στα άκρα τις δυνατότητές σας.

Τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορούν να παιχτούν από πολύ έμπειρους gamers έως και αρχάριους με τις ίδιες δυνατότητες επιτυχίας απόδρασης. Το παιχνίδι στο πιο unplugged escapάδικο της πόλης είναι πλέον must!

Δείτε τα Adrenaline escape rooms σε SiteFacebook & Twitter

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα