Διπλό Χειροποίητο από Ύφασμα ή Δερματίνη Κρεβάτι "Thessaloniki" με Κεφαλάρι, από το Fokas House

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 359€ για Διπλό Χειροποίητο Κρεβάτι "Thessaloniki" από Ύφασμα ή Δερματίνη
Χαρακτηριστικά
  • Κεφαλάρι
  • Δερματίνη
  • 100% Ελληνική κατασκευή
  • Χειροποίητο 100%
  • Ανθεκτικός σκελετός ξύλου οξιάς σε συνδυασμό με κόντρα πλακάζ
  • Χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρεία φυσικών χρωμάτων AURO
Εξωτερικές διαστάσεις κρεβατιού:
- Διπλό Κρεβάτι: Μήκος 170εκ. | Βάθος 215εκ. | Ύψος 126εκ.
- Ύψος Ποδιού: 10εκ.
- Ύψος Τελάρου: 22εκ.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τα δείγματα των διαθέσιμων χρωμάτων στο reGroup shop, Λεωφόρος Μεσογείων 401 Αγία Παρασκευή, Αττική 15343 (δεν αποστέλλονται)

"Thessaloniki"
Διαθέτει χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρεία φυσικών χρωμάτων AURO η οποία εγγυάται τη συνεπή, οικολογική και φυσική επιλογή πρώτων υλών. Η πλήρης δημοσίευση όλων των συστατικών σε κάθε συσκευασία εξασφαλίζει τη μέγιστη διαφάνεια και αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο επιλογής και για άτομα με αλλεργίες.

Προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα, εξελιγμένα παρασκευάσματα εξειδικευμένων ερευνητών, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Εκφράζει το σφυγμό της εποχής και χάρη στην πολυετή εμπειρία της εξελίσσει πρωτοποριακά προϊόντα χαράζοντας τη μελλοντική πορεία.

Από την ποιότητα των προϊόντων AURO έχουμε υψηλές απαιτήσεις: Η ποιότητα εκτιμάται συγχρόνως με την ίδια βαρύτητα που αναγνωρίζεται σε όλα τα κριτήρια, από άποψη οικολογική και κοινωνική, υγείας και αισθητικής, τεχνολογίας και οικονομίας. Αυτή η ολοκληρωμένη προσπάθεια επιβραβεύθηκε επανειλημμένα με επώνυμα βραβεία και διακρίσεις.


Fokas House

Η εταιρεία Fokas House, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής επίπλων από το 1972 μέχρι σήμερα εξελίσσοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνει καταστήματα και εκθέσεις επίπλων, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες.

Τα προσφερόμενα έπιπλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και υπό την καθοδήγηση γνωστών σχεδιαστών, σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

Δείτε όλες τις προσφορές από Fokas House εδώ.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα