Συμμετοχή σε Παιχνίδια Απόδρασης, στο Parabox Escape The Room, στον Εύοσμο, με 7,50€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 7,50€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης Conspiracy (60')
  • 7,50€ για Συμμετοχή 1 Ατόμου στο Δωμάτιο Απόδρασης The Experiment (60')
The Conspiracy
Ένας φάκελος που περιείχε ένα γράμμα και ένα κλειδί φτάνει στο γραφείο σας, στην Daily Telegraph του Λονδίνου. Το γράμμα έχει την υπογραφή του Jonathan Bell, ενός από τους μεγαλύτερους αρχαιολόγους του κόσμου. Μια διεύθυνση, η φράση «η πιο σημαντική ανακάλυψη» και από κάτω η λέξη «τώρα». Παράλληλα μαθαίνεις πως οι μυστικές υπηρεσίες αναζητούν τον Bell που έχει εξαφανιστεί. Επικίνδυνα παιχνίδια ή Η ιστορία της δημοσιογραφικής σου καριέρας; Μαζεύεις την ομάδα σου και τρέχεις. Έχεις μια ώρα καιρό για να βρεις που έχει κλειδωμένο ο Bell το μεγάλο του μυστικό μέχρι να φτάσουν οι πράκτορες.

The Experiment
Μια αγγελία σας προσφέρει ένα σεβαστό ποσό για να πάρετε μέρος σε ένα ψυχολογικό πείραμα. Στην αρχή όλα φαίνονται απλά και διασκεδαστικά, όμως στην πορεία απρόσμενες εξελίξεις θα σας φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση και η απόδραση σας από το πείραμα γίνεται ζήτημα ζωής και θανάτου…

Parabox Escape The Room

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία βιωματικής διασκέδασης! Φτιάξτε την ομάδα σας, επιλέξτε δωμάτιο και ελάτε στο Parabox να λύσετε το μυστήριο, συνδυάζοντας ομαδικό πνεύμα, ταχύτητα και κριτική σκέψη για να βρείτε τους γρίφους. Φτάστε στο τέλος του μυστηρίου διασκεδάζοντας με τους φίλους σας με τον καλύτερο τρόπο!

Δείτε το Paradox Escape The Room στο Site και στο Facebook

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα