Είσοδος για 2-4 Άτομα στον Λαβύρινθο της Μυθολογίας του Πάρκου Nouvelle, με Πολλές Δραστηριότητες, Μουσεία & Παιχνίδι

More Views

Δείτε την Προσφορά

 • 9€ από 26€ για Είσοδο 1 Παιδιού & 1 Συνοδού   
 • 12€ από 38€ για Είσοδο 1 Παιδιού & 2 Συνοδών
 • 14€ από 40€ για Είσοδο 2 Παιδιών & 1 Συνοδού
 • 17€ από 52€ για Είσοδο 2 Παιδιών & 2 Συνοδών
Σε Όλες τις Επιλογές Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδος στο Θεματικό Πρόγραμμα «Ο Λαβύρινθος της Μυθολογίας»
 • Είσοδος στο Εντυπωσιακό Διατροφικό Εκπαιδευτικό Θεματικό Πάρκο «Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα»
 • ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο υπαίθριο γήπεδο Ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα  (δίνονται μπάλες ποδοσφαίρου και βόλεϊ στους επισκέπτες)
Δεν Περιλαμβάνεται:
Είσοδος στις θεματικές ενότητες των δεινοσαύρων (Μουσείο Μαμούθ, Πάρκο Θηλαστικών, Σπήλαιο, Πάρκο Ερπετών Ελλάδος) & στο Διαδραστικό Μουσείο Ελληνικών Παραδοσιακών Παιχνιδιών (δείτε προσφορά «εδώ»)

Ετοιμαστείτε για ένα εντυπωσιακό Ταξίδι στο Χρόνο, σε έναν μοναδικό χώρο που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Οι πολλές και διαφορετικές θεματικές ενότητες έχουν δημιουργηθεί από έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες του πάρκου για ρεαλιστικό αποτέλεσμα που θα δώσει στα παιδιά άπειρες γνώσεις με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Λαβύρινθος της Μυθολογίας
Ένα νέο θεματικό πάρκο: Η Ελληνική και η Παγκόσμια Μυθολογία και η σχέση της με την Παλαιοντολογία! Ο Κύκλωπας, ο Κέρβερος, ο Μινώταυρος και πολλά άλλα μυθολογικά τέρατα καλούν τους επισκέπτες στα μονοπάτια ενός Λαβυρίνθου. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα απολιθώματα διάφορων ζώων, όπως οι ελέφαντες, τα μαμούθ και οι δεινόσαυροι, που γοήτευσαν τη φαντασία των αρχαίων λαών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μύθων και θρύλων για Κύκλωπες, Δράκους και πολλά άλλα τρομακτικά τέρατα!

Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα
Το διατροφικό εκπαιδευτικό θεματικό πάρκο Αρχαιοελληνικό Αγρόκτημα περιλαμβάνει αναπαραστάσεις που απεικονίζουν τον αρχαιοελληνικό τρόπο παραγωγής του ψωμιού, του τυριού, του ελαιόλαδου, του μελιού, της Ταχίνης και των καθημερινών δραστηριοτήτων του αγροκτήματος στην αρχαιότητα, το οποίο λειτουργούσε σαν μια ολοκληρωμένη κοινότητα.

Το πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού για σχολική επίσκεψη και είναι υπό την αιγίδα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

Οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν τις έξης θεματικές αναπαραστάσεις:
 • Αναπαράσταση της Οικίας-Ανδρωνίτης, γυναικωνίτης, χώροι που έπαιζαν τα παιδιά, αποθήκες
 • Κουζίνα (Παρασκευή Ψωμιού)-Το Λίχνισμα, Το Άλεσμα, Το ψήσιμο σε φούρνο
 • Παρασκευή Τυριού-Αναπαράσταση από το άρμεγμα, την συλλογή και την παραγωγή του τυριού
 • Παρασκευή Κρασιού-Το Σταφυλο-πατητήριο, η λήψη του εκχυλίσματος, η αποθήκευση σε πιθάρια
 • Παρασκευή Λαδιού-Η συλλογή, το πάτημα στην μυλόπετρα, η λήψη και αποθήκευση
 • Παρασκευή ταχίνι, μέλι-Το άλεσμα, το βράσιμο του μελιού, η μίξη ταχίνι-μέλι (παστέλι)
 • Ο χώρος του Εργαστηρίου-Ο Ξυλουργός, ο Σιδεράς, ο Πηλουργός, ο Γλύπτης
 • Οι χώροι διαμονής των δούλων-Αναπαράσταση του χώρου διαμονής των δούλων
 • Το Ιατρείο-Αναπαράσταση μιας χειρουργικής επέμβασης

Περιβαλλοντικό Πάρκο-Πολυχώρος Nouvelle

To περιβαλλοντικό Πάρκο εκτείνεται συνολικά σε γεωγραφική έκταση περίπου 6.000 τ.μ και σε κάθε θεματική ενότητα θα δείτε κατασκευές σε πραγματικές διαστάσεις. Πρόκειται για μία πρόταση περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος που πέραν της ψυχαγωγίας έχει σαν στόχο την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των επισκεπτών. Μπορείτε να επισκεφτείτε το πάρκο κάτω από ποικίλες καιρικές συνθήκες καθώς προβλέπεται η προστασία σας στον χώρο της τεχνητής σπηλιάς σε περίπτωση βροχής. Το περιβαλλοντικό πάρκο αλλά και οι υποστηρικτικοί χώροι είναι ειδικά διαμορφωμένοι για σχολικές επισκέψεις, περιφραγμένοι και κατασκευασμένοι ειδικά για να υποστηρίζουν επιστημονικές ξεναγήσεις με ομαλή ροή, και πλακόστρωτα μονοπάτια για την διευκόλυνση ατόμων με ειδικές ανάγκες. Στους ίδιους χώρους επίσης υπάρχει και ο Βοτανικός κήπος ο οποίος έχει βότανα και φυτά της Μεσογείου.

Πρόσβαση στον πολυχώρο
Η πρόσβαση με λεωφορείο Αρ.56 από το κέντρο της Θεσσαλονίκης γίνεται με αφετηρία τον Ο.Σ.Ε. (Σταθμό των τρένων). Σε 20' φτάνει στην στάση LIDL που βρίσκεται στην είσοδο του Πολυχώρου.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα