Φίλτρο Βρύσης Olympus της Center Plus, με 3 Στάδια Καθαρισμού, για Πεντακάθαρο Κρυστάλλινο Νερό για Όλη την Οικογένεια (από 34,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 34,90€ από 45€ για Φίλτρο Βρύσης Olympus Center Plus, με Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 38,40€ από 48,50€ για Φίλτρο Βρύσης Olympus Center Plus, με Πανελλαδική Αποστολή
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CENTER PLUS SA
Όλοι γνωρίζουμε ότι το νερό της βρύσης που πίνουμε, εκτός από το χλώριο με τη δυσάρεστη οσμή, σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να περιέχει διάφορους μολυντές όπως ίνες αμιάντου, βαριά μέταλλα κλπ. ή ακόμη και μικροβιακή μόλυνση σε περιπτώσεις ελλιπούς χλωρίωσης του νερού, διάτρησης των σωληνώσεων του δικτύου, κλπ.
Έτσι, αντί της λύσης των πανάκριβων και σε ορισμένες περιπτώσεις προβληματικών, εμφιαλωμένων νερών, η καλύτερη επιλογή για να απολαμβάνει όλη η οικογένεια καθαρό, κρυστάλλινο νερό, απαλλαγμένο από χλώριο, τυχόν φυτοφάρμακα και βαρέα μέταλλα, είναι το Φίλτρο Νερού Olympus, που κατασκευάζεται στην Ελλάδα από την γνωστή εταιρεία Center Plus.

Τοποθετείται σε 1 λεπτό σχεδόν σε όλες τις βρύσες της κουζίνας ή σε κάποια άλλη βρύση. Η βαλβίδα σύνδεσης (διακόπτης) που διαθέτει, έχει τη δυνατότητα να δίνει φιλτραρισμένο νερό όταν θέλετε να πιείτε ή να μαγειρέψετε, και αφιλτράριστο όταν θέλετε να πλύνετε πιάτα.

Χαρακτηριστικά που το Κάνουν Μοναδικό
  • Το ανταλλακτικό φίλτρο διαρκεί 4 μήνες ή 1200 λίτρα νερού (όποιο έρθει πρώτο)
  • Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, από την Center Plus S.A. και παντρεύει την Διεθνή εμπειρία με την πιο προηγμένη Ευρωπαϊκή τεχνολογία, πάνω στα κεραμικά φίλτρα νερού με μικροπόρους
  • Το κεραμικό φίλτρο που περιέχει η συσκευή και του οποίου οι πόροι είναι 10 φορές πιο μικροί από το μέγεθος παθογόνων βακτηρίων τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν στο πόσιμο νερό, κατακρατά 100% παθογόνους μικρο-οργανισμούς του νερού όπως: E. Colli, τύφο, χολέρα, σαλμονέλα, κολοβακτηρίδια κοπράνων, σταφυλόκοκκους, παθογόνα και σποριογόνα βακτήρια, εντερόκοκκους, κρυπτοσπορίδιο, κλπ.
  • Επίσης, το υπερ-συμπαγές κεραμικό φίλτρο κατακρατά και τα δισεκατομμύρια «πτώματα» των μικροβίων του νερού τα οποία το χλώριο σκοτώνει και πίνουμε καθημερινά με το νερό της βρύσης, ενώ παράλληλα το ίδιο κεραμικό φίλτρο κατακρατά ιζήματα, λάσπες, σκουριές, κλπ.
  • Ο συμπαγής ενεργός άνθρακας, που περιέχεται στο εσωτερικό μέρος του κεραμικού φίλτρου, καθώς και άλλα στοιχεία της φύσιγγας, είναι σε θέση να κατακρατήσουν σε ικανοποιητικό βαθμό το χλώριο ή ακόμη (αν υπάρξουν στο νερό), φυτοφάρμακα, φαινόλες, τοξικές ουσίες, ίνες αμιάντου, εξασθενές χρώμιο, κάδμιο, αρσενικό, μόλυβδος και άλλα βαριά μέταλλα, ενώ αφήνει να πιούμε όλα τα χρήσιμα στοιχεία του νερού όπως: Μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία κλπ.
Τα φίλτρα νερού Olympus+ απευθύνονται σε νερά πόλης* που ελέγχονται από τις Δημοτικές Αρχές και είναι τα φίλτρα, που θα σας εξασφαλίζουν καθημερινά το πιο υγιεινό, κρυστάλλινο και Ολύμπιο νερό.

*Τα νερά πόλης επειδή ελέγχονται από τις Δημοτικές Αρχές και χλωριώνονται είναι κατά κανόνα  ασφαλή από μικροβιακές μολύνσεις. Σε ορισμένες όμως περιπτώσεις το νερό μπορεί να επιμολυνθεί από εισχώρηση βακτηρίων, είτε λόγω διάτρησης σωληνώσεων του δικτύου, είτε από υποχλωρίωση του νερού, είτε από την ύπαρξη κάποιων βακτηρίων όπως πχ. το κρυπτοσπορίδιο κλπ, τα οποία είναι ανθεκτικά στην απολύμανση και το χλώριο δεν μπορεί να τα εξοντώσει.


Center Plus S.A.

Η εταιρεία ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα σαν μια μικρή ατομική επιχείρηση το 1990 και στη συνέχεια αφού πέρασε από διάφορα στάδια, κατέληξε στη σημερινή της μορφή και λειτουργεί σαν Ανώνυμη Εταιρεία, χωρίς ωστόσο, ακόμη, να χάσει τα χαρακτηριστικά της οικογενειακής επιχείρησης.

Ο τότε ιδιοκτήτης της και σημερινός πρόεδρός της, κύριος Γιάννης Γιώτης, απ’ το ξεκίνημα της εταιρείας την προσανατόλισε στις δραστηριότητες που κυρίως έχουν σχέση με την υγεία, το καθαρό νερό, τον καθαρό αέρα και την προστασία του περιβάλλοντος. Έτσι, προϊόντα όπως τα φίλτρα καθαρισμού του πόσιμου νερού, πυροσβεστήρες και πυροσβεστικά συστήματα για την προστασία της ζωής και του περιβάλλοντος, προϊόντα για οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας όπως Αερόθερμα Τζακιού, προϊόντα για την υγεία, καθώς και μια σειρά προϊόντων καθημερινής χρήσης για το σπίτι, το αυτοκίνητο κλπ, ήταν και είναι τα προϊόντα που αποτελούν και την ταυτότητα της Center Plus S.A.

Η Center Plus S.A. ανέπτυξε την εμπορική της δράση τόσο στη λιανική πώληση μέσα από τα καταστήματά της, όσο και στην χονδρική πώληση στην Ελληνική αγορά και ιδιαίτερα σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.

Η Center Plus S.A. σαν κατασκευαστής προϊόντων, παρόλο που ξεκίνησε τη δράση της σαν μια εμπορική εισαγωγική επιχείρηση, η συνειδητή επιλογή του προέδρου της να βοηθηθεί η Ελληνική οικονομία, καθώς και η απασχόληση, οδήγησαν την εταιρεία στην απόφαση να προχωρήσει στην κατασκευή μιας σειράς πιστοποιημένων προϊόντων, όπως, φίλτρα νερού, πυροσβεστικά μέσα, αερόθερμα τζακιού που μετατρέπουν το απλό τζάκι του σπιτιού σε ενεργειακό, προϊόντα υγείας, προϊόντα οικιακής χρήσης κλπ. τα οποία ήδη εδώ και μια δεκαετία η εταιρεία παράγει από μόνη της και διαθέτει τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού στις οποίες τα εξάγει.

Δείτε την Center Plus στο www.centerplus.gr

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα