22,90€ για Ζώνη Παθητικής Γυμναστικής AB TronicX2, για Ταυτόχρονη Εκγύμναση Κοιλιακών & Ραχιαίων

More ViewsΔείτε την Προσφορά

  • 22,90€ για Ζώνη Παθητικής Γυμναστικής AB TronicX2
  • Λειτουργεί με 2 μπαταρίες ΑΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)
Η ζώνη παθητικής γυμναστικής δύο καναλιών AB TronicX2 στοχεύει αποκλειστικά στην ταυτόχρονη εκγύμναση όλων των κοιλιακών και των ραχιαίων, για γρήγορο αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλη για κάθε είδους φυσική κατάσταση αφού διαθέτει 8 διαφορετικά προπονητικά είδη και 10 επίπεδα έντασης παλμών για να επιλέξετε ανάλογα με το επίπεδό σας. Γυμνάζει τους άνω, κάτω και πλάγιους κοιλιακούς και τονώνει κάθε ενδιάμεσο μυ, κάθε ραχιαίο όπως και αυτούς που στηρίζουν τη σπονδυλική στήλη.

Χρησιμοποιεί τον ηλεκτρομυϊκό ερεθισμό (EMS) τον οποίο χρησιμοποιούν οι φυσιοθεραπευτές για να «ξυπνήσουν» τους μυς και να βοηθήσουν τους ασθενείς κατά την αποκατάσταση των τραυματισμών. Στην ουσία, παράγει μικρούς σε ένταση ηλεκτρικούς παλμούς που διοχετεύονται από το εσωτερικό της ζώνης, η οποία είναι τοποθετημένη επάνω στο δέρμα σας. Οι ηλεκτρικοί παλμοί αυτοί ενεργοποιούν τα κινητικά σας νεύρα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την µυϊκή σύσπαση. Έτσι δίνεται η εντολή στους μυς σας να συσταλούν και στη συνέχεια να χαλαρώσουν. Αυτές οι παλμικές κινήσεις αντιγράφουν τη φυσική εντολή των νεύρων για να επιτύχουν µυϊκές συσπάσεις, οι οποίες εάν επαναληφθούν πολλές φορές, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα µε τις κανονικές ασκήσεις σε πολύ λιγότερο χρόνο.

Οδηγίες χρήσης:
Όταν ανοίξετε τον διακόπτη της μονάδας (ένδειξη ΟΝ) η οθόνη ένδειξης θα ανάψει δείχνοντάς σας ότι η συσκευή Ab TronicX2 λειτουργεί. Τοποθετήστε την ζώνη στην περιοχή που θέλετε να γυμνάσετε και βάλτε σε λειτουργία τη μονάδα. Επιλέξτε το πρόγραμμα που θέλετε και ρυθμίστε το επίπεδο έντασης. Θα αισθανθείτε ένα πολύ απαλό "µυρµήγκιασµα". Προσαρμόστε την ζώνη στο επιθυμητό επίπεδο έντασης πιέζοντας τα κουμπιά High/Low ξεχωριστά για κάθε κανάλι. Στη οθόνη θα εμφανίζεται το επιλεγμένο επίπεδο έντασης.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα