Υπερηχογραφικός Έλεγχος Άνω-Κάτω Κοιλίας & Θυρεοειδούς, στη "Νέα Διάγνωση" σε Αιγάλεω, Aγ.Δημήτριο, Αμπελόκηπους & Παλλήνη

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 30€ από 160€ για Υπερηχογραφικός Έλεγχος, Άνω & Κάτω Κοιλίας & Θυρεοειδούς
  • Με Αξιόπιστη Απεικονιστική Μέθοδο
Πραγματοποιήστε έναν πολυεπίπεδο υπερηχογραφικό έλεγχο σε καίρια σημεία του σώματος σας με σύγχρονα μηχανήματα και τις πιο αξιόπιστες απεικονιστικές μεθόδους.

Ο υπερηχογραφικός έλεγχος περιλαμβάνει:
  • Άνω Κοιλία
  • Κάτω Κοιλία
  • Θυρεοειδή
Υπερηχογράφημα Άνω Κοιλίας
Στο υπερηχογράφημα της άνω κοιλίας περιλαμβάνεται η μελέτη του ήπατος, των χοληφόρων αγγείων, της χοληδόχου κύστεως και του σπλήνα και του παγκρέατος. Οι ενδείξεις είναι πάρα πολλές. Περιλαμβάνουν την σταδιοποίηση κάθε κακοήθειας, προεγχειρητικά ή πριν την έναρξη της θεραπείας, τον έλεγχο μετά από επεισόδιο κοιλιακού άλγους, την διερεύνηση αναιμίας ή πυρετού, την διερεύνηση βιοχημικών διαταραχών (παθολογικές εξετάσεις αίματος) κλπ. Φυσικά και σε κάθε περίπτωση που κρίνει ο θεράπων ιατρός ότι χρειάζεται.

Υπερηχογράφημα Κάτω Κοιλίας
Στο υπερηχογράφημα της κάτω κοιλίας ή ελάσσονος πυέλου ελέγχονται στους άνδρες η ουροδόχος κύστη και ο προστάτης αδένας, ενώ στις γυναίκες η ουροδόχος κύστη και τα έσω γεννητικά όργανα (μήτρα και ωοθήκες).

Υπερηχογράφημα Θυρεοειδούς
Το υπερηχογράφημα του θυρεοειδούς είναι μια απεικονιστική εξέταση που πραγματοποιείται για να ελεγχθεί ο θυρεοειδής αδένας. Το υπερηχογράφημα του θυρεοειδούς μπορεί να βοηθήσει να προσδιοριστούν το μέγεθος και το σχήμα του θυρεοειδούς αδένα. Ο υπέρηχος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ελεγχθούν οι τέσσερεις παραθυρεοειδείς αδένες που βρίσκονται πίσω ή δίπλα από το θυρεοειδή. Ένα υπερηχογράφημα θυρεοειδούς μπορεί να δείξει, για παράδειγμα, τη διαφορά μεταξύ ενός στερεού όζου του θυρεοειδούς αδένα και μιας κοιλότητας γεμάτης υγρό (κύστη στο θυρεοειδή).

Στη θυρεοειδίτιδα Χασιμότο ο τακτικός έλεγχος του θυρεοειδούς αδένα με υπέρηχο είναι απαραίτητος τόσο για τη μελέτη των διαστάσεων του θυρεοειδικού παρεγχύματος όσο και την παρακολούθηση των όζων που ενδεχομένως συνυπάρχουν.


Νέα Διάγνωση

H “ΝΕΑ ΔIAΓNΩΣH” ιδρύθηκε το 1987 από ιατρούς με σκοπό να καλύψει όλες τις εξετάσεις της πρωτοβάθμιας ιατρικής. H πρώτη μονάδα των Aμπελοκήπων, Λ. Pιανκούρ 64 & Λαρίσης υπήρξε πρωτοπόρος στην αναβάθμιση των ιατρικών εξετάσεων. H αξιοπιστία των εξετάσεων, η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η εμπιστοσύνη των ασθενών, καθόρισε την ίδρυση των νέων μονάδων στις περιοχές Παλλήνη , Αιγάλεω και Αγ. Δημήτριο.

Σκοπός της "ΝΕΑΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ" είναι η παροχή υψηλής στάθμης προληπτικής και Διαγνωστικής ιατρικής στον εξωνοσοκομειακό χώρο, με στόχο την EΓKAIPH, EΓKYPH και ΓPHΓOPH εξυπηρέτηση των ασθενών.

Tα κέντρα  λειτουργούν και ελέγχονται από επιστήμονες μεγάλης εμπειρίας και κύρους, είναι δε εξοπλισμένα με ό,τι τελειότερο διαθέτει η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία. Παρέχουν τις υπηρεσίες τους από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 8:00 μ.μ. και είναι έτσι οργανωμένα ώστε να παραδίδουν τα αποτελέσματα του διαγνωστικού ελέγχου αυθημερόν (εκτός ορισμένων εξετάσεων), υπεύθυνα, αξιόπιστα και οικονομικά.

Tα εργαστήρια των ιατρείων αποτελούν κέντρα αναφοράς εξειδικευμένων εξετάσεων ενώ διακρίνονται για τους άνετους χώρους και το φιλικό και ανθρώπινο περιβάλλον.


Δείτε όλες τις προσφορές από Ιατρικά Κέντρα Νέα Διάγνωση εδώ.

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα