Τοποθέτηση Γυψοσανίδας (Χώρισμα ή Ψευδοροφή) 15τ.μ. από την «Χατζηιωάννου & Συνεργάτες», σε Όλη την Αθήνα

More Views

Δείτε την Προσφορά

 • 189€ από 300€ για Τοποθέτηση Ψευδοροφής Γυψοσανίδας 15τ.μ. Χωρίς Βάψιμο
 • 249€ από 400€ για Τοποθέτηση Ψευδοροφής Γυψοσανίδας 15τ.μ. με Βάψιμο-Άσπρισμα
 • 249€ από 400€ για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας-Χώρισμα 15τ.μ. Χωρίς Βάψιμο
 • 349€ από 500€ για Τοποθέτηση Γυψοσανίδας-Χώρισμα 15τ.μ. με Βάψιμο-Άσπρισμα
 • Σε περίπτωση που το δωμάτιο ή ο χώρος ξεπερνούν τα προκαθορισμένα τετραγωνικά θα υπάρχει extra χρέωση (προνομιακή τιμή)
 • Το δωμάτιο ή ο χώρος θα πρέπει να είναι άδειος
 • Είτε στην περίπτωση της ψευδοροφής ή στην περίπτωση του χωρίσματος, χρησιμοποιείται απλή γυψοσανίδα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε ειδική κατασκευή ψευδοροφής ή χωρίσματος ή χρήση άλλου τύπου γυψοσανίδας τότε θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση (προνομιακή τιμή) (π.χ πυράντοχη, άνθυγρη, ανθυγροπυράντοχη, ειδικές κατασκευές κ.λπ)
Τοποθέτηση Χωρίς Βάψιμο
 • 1η Επίσκεψη: Επιθεώρηση & Μέτρηση Χώρου 
 • 2η Επίσκεψη: Τοποθέτηση Οδηγών, Τοποθέτηση Γυψοσανίδας, Στοκάρισμα σε Αρμούς 1ο χέρι, Καθάρισμα
Τοποθέτηση με Βάψιμο-Άσπρισμα
 • 1η Επίσκεψη: Επιθεώρηση & Μέτρηση Χώρου 
 • 2η Επίσκεψη: Τοποθέτηση Οδηγών, Τοποθέτηση Γυψοσανίδας, Στοκάρισμα σε Αρμούς 1ο χέρι, Στοκάρισμα σε Αρμούς 2ο χέρι, Αστάρι, Άσπρισμα στο Ταβάνι (πέρασμα 2 χέρια), Καθάρισμα
Οι γυψοσανίδες είναι ιδανική επιλογή για ανακαίνιση χώρων αλλά και άλλα μερεμέτια. Είναι μια οικονομική και εύκολη λύση με πολλά πλεονεκτήματα, εκτός της εύκολης τοποθέτησης, που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε οποιονδήποτε χώρο. Διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε στην φωτιά στις παθητικές καταπονήσεις, έχουν μικρό κόστος κατασκευής και παρέχουν ηχομόνωση από εξωτερικούς θορύβους. Παράλληλα, μπορούν να βαφτούν ή να αναδείξουν τη διακόσμηση, με μία τεχνοτροπία. 

Η τοποθέτηση γυψοσανίδας σαν χώρισμα, μπορεί να σπάσει έναν μεγάλο χώρο στα δύο ή να δημιουργήσει ένα επιπλέον δωμάτιο, ενώ σαν ψευδοροφή, θα δώσει στο δωμάτιο το ύψος που ταιριάζει στα μέτρα σας, ενώ μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για σωλήνες και καλώδια ή για να διαμορφώσετε κρυφό φωτισμό του χώρου.Χατζηιωάννου & Συνεργάτες

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των κατοικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, κτιρίων και την μετέπειτα συντήρηση ή επιδιόρθωση ακόμα και την ανακαίνιση μετά από χρόνια καθώς και τις διαμορφώσεις χώρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Όλα γίνονται με βάση τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οικοδομής, σε όσο το δυνατό χαμηλότερο κόστος με άριστη ποιότητα εργασίας στο χρόνο που τα θέλετε. Συνεργάζονται με επαγγελματίες του οικοδομικού χώρου, με γνώμονα το συμφέρον σας από τα χτισίματα έως και την παράδοση του έργου. Επίσης αναλαμβάνουν διάφορες εφαρμογές μονώσεων-θερμοπροσόψεων και επιχρίσματα διακόσμησης.

Δείτε το Χατζηιωάννου & Συνεργάτες σε sitefacebook, pinterest, LinkedIn & twitter

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα