Απλό, Γαλλικό & Ημιμόνιμο Μανικιούρ-Πεντικιούρ (από 9,90€), στο Viva La Beauty, στο Ελληνικό

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 9,90€ από 26€ για Μανικιούρ & Πεντικιούρ
  • 11,90€ από 28€ για Πεντικιούρ & Ημιμόνιμο Μανικιούρ
  • 12,90€ από 38€ για Ημιμόνιμο Μανικιούρ & Ημιμόνιμο Πεντικιούρ
  • Επιλέξτε ανάμεσα σε απλό ή γαλλικό
  • Χρησιμοποιούνται διάφορες μάρκες στα βερνίκια: China Glaze, Peggy Sage, (BS Hybrid) κ.ά
Μανικιούρ
Αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), αντισηψία, καθαρισμό επωνυχίων (πετσάκια), κόψιμο νυχιών, λιμάρισμα, γυάλισμα, μασάζ με ενυδατική κρέμα, αντισηπτικό. Η υπηρεσία ολοκληρώνεται με βάψιμο με βερνίκι της επιλογής σας. Επιλέξτε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων ή ακόμα και γαλλικό μανικιούρ ή πεντικιούρ για ένα όμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Στο ημιμόνιμο η υπηρεσία ολοκληρώνεται με βάψιμο με ημιμόνιμο βερνίκι σε χρώμα της επιλογής σας.

Πεντικιούρ
Αφαίρεση βερνικιού (αν υπάρχει), αντισηψία (απολύμανση και μούλιασμα τον ποδιών με άλατα και αιθέρια έλαια), καθαρισμό των επωνυχίων, λιμάρισμα, κόψιμο νυχιών, γυάλισμα, καθαρισμό σκληρύνσεων, κάλων και ονυχοκρύπτωσης, ενυδατική κρέμα ποδιών, επιλογή βερνικιού και βάψιμο.

Viva La Beauty

Ένας ολοκαίνουριος χώρος αισθητικής, λίγα μέτρα από τον τερματικό σταθμό του μετρό στο Ελληνικό. Παρέχει προηγμένης τεχνολογίας καινοτόμες εφαρμογές για πρόσωπο, σώμα καθώς επίσης και μόνιμη αποτρίχωση. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται είναι προϊόντα φαρμακοτεχνολογίας, εγκεκριμένα με TÜV και ISO και τα μηχανήματα φέρουν την έγκριση CE από την Ε.Ε. Στον όμορφο χώρο του Viva La Beauty, θα βρείτε υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και σώματος, διάφορα είδη μασάζ (χαλαρωτικό, κυτταρίτιδας κλπ), μόνιμη αποτρίχωση με πολυπαλμικό IPL τελευταίας τεχνολογίας, ριζική αποτρίχωση με βελόνα, περιποίηση άκρων και πολλά άλλα.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα