Μοριακός Έλεγχος (PCR) για Covid-19 (SARS-Cov-2) με Ένδειξη της Μετάλλαξης Όμικρον ή Δέλτα, στο Medi Family Athens στο Κέντρο

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 37€ για Μοριακό Έλεγχο (PCR), για την Ανίχνευση της Νόσου Covid-19 (SARS-Cov-2)
  • H πιο αξιόπιστη μέθοδος διάγνωσης
  • Σε συνεργασία με πιστοποιημένο μοριακό εργαστήριο
  • Οι εξετάσεις αξιολογούνται πάντα από ειδικό παθολόγο
  • Στους μοριακούς ελέγχους (PCR) υπάρχει ένδειξη της μετάλλαξης Όμικρον ή Δέλτα, καθώς και το ιικό φορτίο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση νόσησης, αν θέλετε, εκδίδεται βεβαίωση αναρρωτικής άδειας για την εργασίας σας (έξτρα χρέωση, πληρωτέα στο Medi Family Athens)


Medi Family Athens

Μια ομάδα εξειδικευμένων γιατρών με πολυετή πείρα σε νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, που βασίζεται στην αμεσότητα και στην προσωπική σχέση μεταξύ γιατρού και εξεταζόμενου. Τώρα ήρθε και στην Αθήνα ένα ευέλικτο κέντρο ιατρικής μέριμνας, που μπορεί να καλύψει τις πολυσχιδείς ανάγκες των πολιτών για την καλύτερη δυνατή ιατρική κάλυψη σε προσιτό κόστος.

Στο MFA προσαρμόζουν το πρόγραμμα υγείας που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Διαλέγετε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και κλείνετε ραντεβού μεμονωμένα ή και συνδυαστικά. Μπορείτε να κλείσετε παράλληλα ραντεβού για αιματολογικές και απεικονιστικές εξετάσεις .Όλα γίνονται άμεσα με τη βοήθεια του πρόθυμου προσωπικού του πολυϊατρείου, χωρίς αναμονές και ταλαιπωρία σε δαιδαλώδη νοσοκομεία και κλινικές. Έμπειροι γιατροί θα σας βοηθήσουν και θα σας καθοδηγήσουν με συνέπεια και υπευθυνότητα. 

Εκτός από τις απλές επισκέψεις στους γιατρούς του πολυϊατρείου μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ανάμεσα σε πληθώρα οικονομικών πακέτων ειδικά σχεδιασμένα ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του μέσου πολίτη.


Δείτε όλες τις προσφορές από Medi Family Athens εδώ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα