15€ από 25€ για τη Φημισμένη Τούρτα Pavlova 8-10 Ατόμων, από τα Ζαχαροπλαστεία "Νανά Γιώτη" σε Βριλήσσια & Χαλάνδρι

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 15€ από 25€ για 1 Τούρτα Pavlova 8-10 Ατόμων με Επιλογή από 5 Γεύσεις
  • Ισχύει για τα ζαχαροπλαστεία "Νανά Γιώτη" σε Βριλήσσια & Χαλάνδρι
Αν ονειρεύεστε ένα ανάλαφρο γλυκό με πολλά φρούτα η Pavlova είναι για εσάς! Δεν είναι τυχαίο ότι έμπνευση ήταν η διάσημη χορεύτρια του μπαλέτου Anna Pavlova και ο αέρινος χορός της. Ένα δροσιστικό ελαφρύ γλύκισμα που αρέσει γιατί παραμένει γευστικό χωρίς να λιγώνει. Αν η Pavlova είναι για εσάς, τότε 1η σας επιλογή πρέπει να είναι το ζαχαροπλαστείο "Νανά Γιώτη" με την πιο φημισμένη τούρτα Pavlova, αναγνωρισμένη από τον τύπο και όλους τους λάτρεις των γλυκών!

Η τούρτα παραδίδεται μόνο ολόφρεσκη, άρα θα πρέπει να ενημερώσετε μία ημέρα πριν για την παραλαβή της

Σε ικανοποιητικό μέγεθος για 8-10 άτομα & επιλογές γεύσεις από:
  • Σοκολάτα
  • Βύσσινο
  • Λεμόνι

Νανά Γιώτη-Γλυκά από σπίτι

Όλα ξεκίνησαν το 1996 σε ένα μικρό μαγαζάκι των Βριλησσίων. Σήμερα το ονοματεπώνυμο «Νανά Γιώτη» και τα καταστήματά της έχουν καταφέρει να κερδίσουν την προτίμηση όλων, περνώντας τη ζαχαροπλαστική σε άλλο επίπεδο!

Σαν ένα παιχνίδι - όπως μαρτυρά ο ίδιος ο κ. Γιώτης - ξεκίνησαν τα "Νανά Γιώτη - Γλυκά από σπίτι" πριν από περίπου 20 χρόνια!

Για ένα πράγμα είναι γνωστά σε όλους τα Νανά Γιώτη. Για την ποιότητα των γλυκών τους αλλά και την προσήλωση στις σπιτικές γεύσεις και τις παραδοσιακές συνταγές! Από τότε που ξεκίνησαν σαν μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση μέχρι και σήμερα τα γλυκά που απολαμβάνουμε όλοι μας είναι αυτά ακριβώς που φτιάχνει η οικογένεια Γιώτη και στο "σπίτι" της!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα