Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας+Μέτρηση Ενζύμων, με Μέθοδο Κβαντικής Βιοανάδρασης SCIO, στο Κέντρο "Εναλλακτική Πνοή" στο Κολωνάκι

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29,90€ από 80€ για Τεστ Τροφικής Δυσανεξίας + Μέτρηση Ενζύμων
  • Χρησιμοποιείται η μέθοδος Βιοανάδρασης SCIO, με την πιο εξελιγμένη συσκευή Κβαντικής Βίοανάδρασης SCIO
  • Η Μέτρηση Ενζύμων γίνεται για τα ένζυμα που σχετίζονται με την διάσπαση των τροφών
Εντοπίστε και περιορίστε τις τροφές που προκαλούν στρες στον οργανισμό με αποτέλεσμα την πιθανή αύξηση σωματικού βάρους, τις πεπτικές διαταραχές και να βελτιώσετε τον μεταβολισμό σας.

Η βιοανάδραση SCIO είναι ένα εξεζητημένο και υπέρ-εξελιγμένο μηχάνημα βίο-μέτρησης, βίο-ανάλυσης, βίο-ανίχνευσης και επιστροφής (βίο-ανάδρασης) στον οργανισμό κβαντικών (ηλεκτρομαγνητικών πεδίων). Είναι απόλυτα ασφαλές για τον άνθρωπο γιατί βασίζεται σε συμπαγείς επιστημονικές βάσεις. Ενσωματώνει ένα σύστημα που μετράει τις συχνότητες του όλου του οργανισμού και με ένα δυνατό λογισμικό το οποίο μεταφράζει, αναλύει και επιστρέφει θεραπευτικά πεδία πίσω στον οργανισμό.

Με πάνω από 25 χρόνια έρευνας στον τομέα της βιοενεργειακής ιατρικής, είναι διαθέσιμη η πιο εξελιγμένη συσκευή Βίο-
ανάδρασης. Η συσκευή Κβαντικής Βίο-ανάδρασης SCIO, είναι το μεγαλύτερο ενεργειακό ιατρικό πακέτο στον κόσμο, με 
τις ακόλουθες πιστοποιήσεις: 
CE / MSZ N ISO 9001: 2001 / EN ISO13485 : 2003  /MSZ EN ISO 13485 : 2002

Η μέθοδος της κβαντικής βιοανάδρασης SCIO μπορεί να ανιχνεύει τροφές από το ελληνικό διατροφολόγιο, εξατομικευμένα για τον κάθε οργανισμό και για όλες τις κατηγορίες τροφίμων όπως γαλακτοκομικά, δημητριακά, όσπρια, κρέατα, ψάρια και συνήθη άλλα τρόφιμα.

Με το τεστ αντίδρασης με βιοανάδραση έναντι των τροφών, οι συχνότητες των τροφών εισάγονται στον οργανισμό και στην συνέχεια απαντά δίνοντάς μας πίσω την ένταση της αντιδραστικής απάντησης σε αυτή την συγκεκριμένη τροφή.

Όλες οι εξισορροπήσεις γίνονται μέσω του δέρματος με τη μέθοδο ΤΕNS (Transcutaneous Electro Nerval Stimulation) χωρίς να χρειαστεί να ληφθεί αίμα

Το τεστ τροφών αφορά στην αντιμετώπιση πεπτικών διαταραχών (δυσπεψία), στην ευκολότερη απώλεια βάρους και στη καλύτερη αφομοίωση της ζωτικής ενέργειας μέσω της καλύτερης πεπτικής λειτουργίας.

Η ανίχνευση των στρεσογόνων τροφών με το SCIO test αποτελεί έναν εξατομικευμένο συμβουλευτικό οδηγό, που σας δείχνει τι μπορείτε να φάτε χωρίς να σας προκαλεί στρες, ώστε να διατηρείστε και να φαίνεστε υγιείς.
  • Οι τροφές που ανιχνεύονται αποτελούν υπερ αντιδράσεις ή υπoαντιδράσεις μετά από τεχνητώς προκαλούμενη βιοανάδραση και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αλλεργικό τεστ ή άλλου είδους ιατρική ή διατροφολογική εξέταση ή διάγνωση
  • Σε καμία περίπτωση η αποφυγή των τροφών αυτών δεν εγγυάται ρύθμιση του μεταβολισμού ή απώλεια βάρους και δεν υποκαθιστούν διαιτολόγιο. Για τη σύσταση διαιτολογίου υπεύθυνοι είναι μόνο αδειοδοτημένοι διατροφολόγοι

Εναλλακτική Πνοή

Κέντρο εναλλακτικών & συμπληρωματικών θεραπειών στο οποίο θα βρείτε πολλές θεραπείες από έμπειρους θεραπευτές.

Το κέντρο παρέχει:
  • Ομοιοπαθητική
  • Κβαντική βιοανάδραση
  • Ολιστική διατροφή Unani
  • Ιριδολογία

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα