Ιατρικές Εξετάσεις για Γυναίκες & Άνδρες (Αιματολογικές-PSA-Τεστ ΠΑΠ-Θυρεοειδούς), στο Διαγνωστικό Κέντρο Genelabs-Πλ. Μαβίλη

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 10€ από 40€ για Πλήρες Αιματολογικό & Ουρολογικό Check-up
  • 8€ από 20€ για Ανδρολογική Αιματολογική Εξέταση PSA (Προστάτη)
  • 10€ από 25€ για Εξετάσεις για HIV & HCV (Ηπατίτιδα C)
  • 12€ από 50€ για Τεστ ΠΑΠ
  • 25€ από 55€ για Πλήρη Αιματολογικό Έλεγχο Θυρεοειδούς
  • 25€ από 72€ για Γυναικολογικό Έλεγχο, Τεστ ΠΑΠ & Καλλιέργεια Κολπικού-Τραχηλικού Υγρού
Αιματολογικό & Ουρολογικό Check-Up
Γενική Αίματος: Αιματοκρίτης, Αιμοσφαιρίνη, Ερυθρά & Λευκά Αιμοσφαίρια, Αιμοπετάλια, Τύπος Λευκών, Ερυθροκυτταρικοί Δείκτες, Γενική Ούρων, Χοληστερίνη, Τριγλυκερίδια, Ολικά Λιπίδια, Σάκχαρο, Σίδηρος.

Εξέταση PSA

Οι άντρες πρέπει αντίστοιχα να εξετάζονται για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του προστάτη, ειδικά μετά την ηλικία των 50 ετών. Με μία απλή εξέταση αίματος μπορεί να προσδιορισθεί το PSA, μία ουσία η οποία παράγεται φυσιολογικά από τον προστάτη και βοηθάει στη ρευστοποίηση του σπέρματος.

Εξέταση HIV & HCV

Αιματολογική εξέταση για τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα HIV & HCV (Ηπατίτιδα C).

Τεστ ΠΑΠ
Η εξέταση αυτή, έχει σκοπό τον εντοπισμό πιθανών παθολογικών κυττάρων ή μη φυσιολογικών κυττάρων πάνω στο τράχηλο. Παράλληλα, εντοπίζει τον ιό HPV ο οποίος πλέον ταλαιπωρεί πάνω από 40 με 45% του γυναικείου πληθυσμού. Με το τεστ ΠΑΠ, μπορούν να εντοπιστούν ελαφριές κολπίτιδες, τραχηλίτιδες ή πιθανές μυκητιασικές μολύνσεις που μπορούν να σας προκαλέσουν πολλά προβλήματα αν δεν διαγνωστούν και αντιμετωπιστούν έγκαιρα.

Πλήρης Αιματολογικός Έλεγχο Θυρεοειδούς

Θα σας υποδείξει τυχόν ανωμαλίες στη λειτουργία του αδένα, που επηρεάζουν σημαντικά τον οργανισμό σας. Περιλαμβάνει έλεγχο Τ3, Τ4, TSH, Έλεγχο Αντισωμάτων anti-Tpo.

Καλλιέργεια Κολπικού-Τραχηλικού Υγρού

Εξέταση για εντοπισμό μικροβίων όπως: μύκητες, τριχομονάδες, Neisser με καλλιέργεια αερόβιων, αναερόβιων βακτηριδίων για μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα, χλαμύδια με άμεσο παρασκεύασμα για μύκητες, κόκκους, τριχομονάδες.


Genelabs

Η Εταιρεία Γονιδιωματική-Genelabs ιδρύθηκε  το 2010 με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της  Βιοπαθολογίας και της Μοριακής Διαγνωστικής, βασιζόμενη στα αρτιότερα  διαγνωστικά μέσα που διαθέτει η σύγχρονη βιοτεχνολογία.

Τα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής-Genelabs είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της  ερευνητικής, κλινικής διαγνωστικής και της μικροβιολογίας προκειμένου να  διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού  υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας.

Τα Εργαστήρια, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχουν στους τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογιας και Ορμονολογικού ελέγχου, εξειδικεύονται στους τομείς της Μοριακής  Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας.

Σκοπός τους είναι η παροχή ιατρικών υπηρεσιών με επιστημονική και τεχνολογική αρτιότητα, διατηρώντας  ταυτόχρονα μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση απέναντι στους ανθρώπους που επιλέγουν το κέντρο για τις ιατρικές τους εξετάσεις.

Στόχος τους επίσης είναι η  επέκταση της γκάμας των υπηρεσιών του κέντρου με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών πάντα με γνώμονα τις τελευταίες ιατρικές και τεχνολογικές εξελίξεις. Στο διαγνωστικό κέντρο Genelabs όλες οι εξετάσεις διεξάγονται κάτω από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους απο καταξιωμένους οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το διαγνωστικό κέντρο Genelabs έχει λάβει πιστοποιητικό ποιότητας ISO και υπόκειται σε συνεχούς ελέγχους ποιότητας, τηρόντας τα αυστηρότερα επιστημονικά πρωτόκολλα, ενώ παράλληλα συμμετεχεί από το πρώτο έτος της λειτουργίας του σε διεργαστηριακά προγράμματα αξιολόγησης.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα