Αναρρίχηση, Ποδήλατο Go Kart, Τραμπολίνο & Slackline, στο "The Wall Sport Climbing Center" στην Παλλήνη, με 9,50€ από 22€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 9,50€ από 22€ για Μάθημα Αναρρίχησης (3 αναβάσεις) με Έμπειρο Εκπαιδευτή, Βόλτα με Ποδήλατο Go Kart 20', Μάθημα Slackline (Ιμάντας Ισορροπίας) 20' & Χρήση Αθλητικού Τραμπολίνου για 20'
  • Για παιδιά άνω των 4 ετών & ενήλικες
  • Όλος ο εξοπλισμός παρέχεται από το πάρκο (παπούτσια αναρρίχησης, ζώνη αναρρίχησης, σχοινιά, εξοπλισμός ασφάλισης)
  • Μετά το τέλος των μαθημάτων, ο κάτοχος του κουπονιού, σε συνεννόηση με το πάρκο, μπορεί να συνεχίσει μόνος του αναρρίχηση και το Slackline


Αναρρίχηση
Μάθε τις βασικές αρχές της αναρρίχησης υπό τις οδηγίες ενός έμπειρου εκπαιδευτή και με πλήρη εξοπλισμό, ο οποίος σου παρέχεται από το πάρκο (μποντριέ, καραμπίνερ, κράνος, σχοινιά, ειδικά παπούτσια, κ.α.).

Ποδήλατο Go Kart
Είναι ότι καλύτερο και ασφαλέστερο στο χώρο των 4 τροχών για τα παιδιά αλλά και για τους μεγάλους που θέλουν να γίνουν παιδιά. Είναι ιδανικά για να τα οδηγούν σε όλους τους επίπεδους (ή με μικρή κλίση) χώρους. Επίσης είναι κατάλληλα για μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής. Υπάρχουν σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. 

Slackline
Εσύ θα καταφέρεις να διανύσεις όλο το μήκος του σχοινιού ισορροπώντας; Μάθε τι συμβαίνει όταν το μυαλό και το σώμα έρθουν σε απόλυτη αρμονία. Το Slackline δεν είναι άλλο από μάθημα ισορροπίας πάνω σε σχοινί.

Αθλητικό Τραμπολίνο
Απολαύστε το αθλητικό τραμπολίνο, δοκιμάστε νέες κινήσεις και εκτονώστε την ενέργειά σας!

The Wall Sport Climbing Center

H εταιρία Summit άνοιξε στην περιοχή της Παλλήνης το μεγαλύτερο αναρριχητικό πάρκο στην Αθήνα, σε μία έκταση 3 στρεμμάτων περίπου. Εκεί θα βρείτε: 
Την μεγαλύτερη αναρριχητική πίστα της Αθήνας (επιφάνειας πάνω από 1000τμ) με 14 μέτρα ύψος, 30 μέτρα ανάπτυγμα διαδρομών και τραβέρσα 55 μέτρα ανάπτυγμα. Στον υπάρχοντα χώρο μπορούν να σκαρφαλώσουν ταυτόχρονα 30 αναρριχητές με σχοινί (επικεφαλής ή top rope). Επίσης υπάρχει χώρος για boulder επιφάνειας 200τμ.

Το σύνολο των πιασιμάτων ξεπερνούν τα 8000. Θα βρείτε, επίσης, ξεχωριστό κτίριο στο οποίο βρίσκεται το snack-bar με καθιστικό, σύγχρονα αποδυτήρια 45 τ.μ. καθώς και κατάστημα ορειβατικών και αθλητικών ειδών με πολλές επώνυμες μάρκες ρούχων, παπουτσιών και εξοπλισμού υπαίθρου, και φυσικά το αγαπημένο μικρών και μεγάλων Bungee Τραμπολίνο.

Στον χώρο, διοργανώνονται πρωτότυπα παιδικά party και εκδηλώσεις με αναρρίχηση, bungee τραμπολίνο, αθλητικό τραμπολίνο, slack line, ποδόσφαιρο, μπάσκετ και ομαδικά παιχνίδια στον υπαίθριο χώρο 400 τμ με κήπο, κλιματιζόμενη αίθουσα μπαρ και καθιστικό, άνετο parking 1500τμ κ.α.

(δίπλα στην Αττική Οδό, έξοδοι 14-15 κι από τις δύο κατευθύνσεις, πίσω από το κατάστημα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ)

Δείτε τον χώρο online σε 360° view «εδώ»

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα