«Η Πεντάμορφη & το Τέρας» Η Μεγάλη Ονειρική Παραγωγή για Μικρούς & Μεγάλους, για 3ο Χρόνο στο Θέατρο Αυλαία στο Πασαλιμάνι (από 7€)
Η Παιδική Σκηνή της Γιώτας Τζουάνη, παρουσιάζει στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά, μετά τις περσινές SOLD OUT παραστάσεις της, κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 17.00 από 8 ΜΑΡΤΙΟΥ τη μαγική ιστορία αγάπης “Η ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ & ΤΟ ΤΕΡΑΣ“.
Συντελεστές
Κείμενο-Διασκευή-Σκηνοθεσία: ΓΙΩΤΑ ΤΖΟΥΑΝΗ
Βοηθός Σκηνοθέτη: ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ
Σκηνικά: ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ
Χορογραφίες: G.T
Ήχος-Φώτα: ΧΡΙΣΤΙΝΑ-ΙΟΥΣΤΙΝΑ ΑΡΧΟΝΤΗ
Video-Trailer-Φωτογραφίες: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΛΛΟΟΥ
Κουστούμια: KRISTINA SPAHILLARI
Ενορχήστρωση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΟΜΠΟΝΑΣ
Επικοινωνία: ΝΤΑΙΖΗ ΛΕΜΠΕΣΗ
Παραγωγή: ΝΕΑ ΑΥΛΑΙΑ
Παίζουν
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΗ
ΘΩΜΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΡΙΑ ΝΤΕΓΙΑΝΝΗ
ΜΑΡΣΩ ΦΙΛΗ
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΣΑΜΑΝΤΑΝΗΣ
Ένα από τα πιο διδακτικά παραμύθια όλων των εποχών.
Ένα λαικό παραμύθι - έργο τέχνης λαμβάνει σάρκα και οστά στο Θέατρο Αυλαία στον Πειραιά.
Μια παράσταση για όλη την οικογένεια, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώτας Τζουάνη, που θα κλέψει τις καρδιές σας.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Μια φτωχή κοπέλα η Μπελ φυλακίζεται από το Τέρας στο Κάστρο του, ως αντάλλαγμα για την απελευθέρωσή του πατέρα της. Παρά το φόβο της, γίνεται φίλη με όλους όσους κατοικούν στο κάστρο και μαθαίνει να προσπερνά την εξωτερική εμφάνιση του τέρατος διακρίνοντας την αληθινή καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.
Ένα έργο με εξαιρετικούς συμβολισμούς, υπέροχη μουσική, μοναδικά σκηνικά και κουστούμια που δίνει σπουδαία μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΙ ΣΚΟΠΟΙ
Η ικανότητα του να μπορείς να βλέπεις την πραγματική εσωτερική ομορφιά, ακόμη και κάτω από τη μάσκα της εξωτερικής ασχήμιας.
Κoυντουριώτου 182 & Β’ Μεραρχίας
Πασαλιμάνι, 18535
Το Θέατρο Αυλαία μετρά ιστορία πάνω από 50 χρόνια, άνοιξε τις πόρτες του το 1965 για πρώτη φορά στο κοινό! Κατάφερε με το πέρασμα των χρόνων να στιγματιστεί από τον Πειραιά σε σχέση με τις παραστάσεις και με τους σπουδαίους πρωταγωνιστές που φιλοξενούσε. ``Φάρος`` του Πειραιά δημιούργησε έντονο το ενδιαφέρον του κοινού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την προσέλευση του κόσμου από όλη την Ελλάδα. Άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Εκπαιδευτικού Συνδέσμου Επιστημόνων και Μηχανικών της νυκτερινής Σχολής «Αρχιμήδης» (1933), αποτέλεσε αναφορά πολιτιστικής δημιουργίας και έμπνευσης του Πειραιά από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα μέχρι και σήμερα.
Το θέατρο κλιματίζεται, πρόσφατα ανακαινίστηκε πλήρως και διαθέτει 300 θέσεις.
Το θέατρο Αυλαία είναι εύκολα προσβάσιμο:
Κoυντουριώτου 182 & Β’ Μεραρχίας
Πασαλιμάνι, 18535
Δείτε και τις άλλες μας προσφορές από τον ίδιο Συνεργάτη.