«Circo Bonaccini Around the World» Μια Ανεπανάληπτη Εμπειρία Γεμάτη Γέλιο, Δεξιοτεχνία & Ομορφες Αναμνήσεις [Παραστάσεις στον Άλιμο από 8€]
Ημέρες & ώρες παραστάσεων:
- Δευτέρα, Τρίτη & Τετάρτη 18:00
- Παρασκευή & Σάββατο 18:00 & 20:30
- Κυριακή 11:30 & 18:00
- Πέμπτη ρεπό
Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι δωρεάν.
Τοποθεσία: Άλιμος (Λεωφ.Αλίμου & Λαμίας)
Η πιο όμορφη ιστορία ζωντανεύει στη σκηνή με Αερόστατα, σκηνικά, κοστούμια και 25 κορυφαίους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.
Ο Φιλέας Φόγκ μαζί με τον πιστό του υπηρέτη Πασπαρτού παρουσιάζουν την πιο όμορφη ιστορία του Ιουλίου Βερν, «Τον Γύρο του Κόσμου» στο CIRCO BONACCINI στη Λεωφόρο Αλίμου, από 6 Νοεμβρίου 2026 έως και 10 Ιανουαρίου 2027, δημιουργώντας μια μοναδική εορταστική οικογενειακή ανάμνηση!
Μαζί τους στο ταξίδι σε 5 ηπείρους κορυφαίοι καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο με αερόστατα, σκηνικά, κοστούμια, πολύ γέλιο και ακροβατικά νούμερα που κόβουν την ανάσα.
Η ζήτηση για αυτό το πολυαναμενόμενο γεγονός είναι ήδη πολύ μεγάλη, και οι θεατές αναμένεται να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία γεμάτη πάθος, δεξιοτεχνία και όμορφες αναμνήσεις.
Σας περιμένει μια 25μελής ομάδα κορυφαίων καλλιτεχνών, σε μια παράσταση που συνδυάζει την ιστορία με εντυπωσιακά ακροβατικά, ζογκλερικά και κωμικά νούμερα, δημιουργώντας μια εμπειρία που μένει αξέχαστη σε όλους μικρούς και μεγάλους.
Ζήστε λοιπόν και εσείς την μαγεία της πιο όμορφης ιστορίας του Ιουλίου Βερν και κάντε το Γύρο του Κόσμου με το Circo Bonaccini τον παραγωγό των μεγάλων επιτυχιών του Circo Acquatico και Circo National de Cuba.
Παραγωγή: Bonaccini Productions
Διάρκεια παράστασης: περίπου 1 ώρα & 45 λεπτά.
Ο χώρος θερμαίνεται.
Στο τσίρκο δεν εμφανίζονται και δεν χρησιμοποιούνται ζώα.
Λεωφ. Αλίμου (διασταύρωση με οδό Λαμίας)
Άλιμος, 17455
Η κλασική περιπέτεια του Ιουλίου Βερν, «Ο Γύρος του Κόσμου», ζωντανεύει στη σκηνή του CIRCO BONACCINI μέσα από ένα εντυπωσιακό θέαμα για όλη την οικογένεια!
Ο Φιλέας Φογκ και ο πιστός του σύντροφος Πασπαρτού ξεκινούν ένα συναρπαστικό ταξίδι γεμάτο απρόοπτα, με εντυπωσιακά σκηνικά, αερόστατα και πολύχρωμα κοστούμια. Μια ομάδα 25 καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο παρουσιάζει ακροβατικά, ζογκλερικά και κωμικά νούμερα, συνδυάζοντας την περιπέτεια με τη δράση και το γέλιο.
Το CIRCO BONACCINI, γνωστό και από τις παραγωγές Circo Acquatico και Circo National de Cuba, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους σε ένα θεαματικό ταξίδι γεμάτο εικόνες, εκπλήξεις και ψυχαγωγία. Μια όμορφη πρόταση για οικογενειακή έξοδο και μια ξεχωριστή ανάμνηση για μικρούς και μεγάλους!
Λεωφ. Αλίμου (διασταύρωση με οδό Λαμίας)
Άλιμος, 17455