Κέρδισε 3ήμερη Διαμονή στο 4* Portaria Hotel & Spa στην Πορταριά Πηλίου!

Η reGroup και το Ekdromi.gr σου κάνουν δώρο 3 ημέρες (2 διανυκτερεύσεις) με πρωινό στο 4* Portaria Hotel & Spa στην Πορταριά Πηλίου, για εσένα και ένα ακόμη τυχερό που θα έρθει μαζί σου! Αγόρασε όποιο προϊόν reGroup θέλεις, ή όποια προσφορά για εστιατόριο, θέατρο, ομορφιά ή υπηρεσία (τοπικά deals) και μπες αυτόματα στην κλήρωση για να κερδίσεις εσύ την πολυτελή διαμονή στην Πορταριά Πηλίου! 

* * * 

Ο διαγωνισμός ισχύει για όλες τις αγορές που θα γίνουν από 17/10/2018 έως 30/12/2018 και φυσικά όσες πιο πολλές αγορές κάνεις, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι εσύ ο τυχερός!
*Η διαμονή ειναι κατόπιν διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου για όλες τις ημέρες της εβδομάδας, από 15/01/2019 έως 31/05/2019 (εξαιρούνται εορτές & επίσημες αργίες)

* * * 

Μην χάνεις χρόνο, επωφελήσου σήμερα από τις προσφορές reGroup και μπες στη κλήρωση!

Αν είσαι ήδη εγγεγραμμένος στη reGroup κάνε Σύνδεση «εδώ» και ολοκλήρωσε τις αγορές σου ώστε να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό! 
Αν είσαι νέος χρήστης κάνε Εγγραφή «εδώ», δημιούργησε reGroup Λογαριασμό και ολοκλήρωσε τις αγορές σου ώστε να λάβεις μέρος στο Διαγωνισμό! 
* * * 

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα