Ασφάλιση Ακύρωσης Ταξιδίων


1) Τι
 είναι η Ασφάλιση Ακύρωσης;
Ασφάλιση Ακύρωσης είναι ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που σας επιστρέφει το ποσό που δαπανήσατε για την αγορά προσφοράς ταξιδιού από την reGroup.
 

2) Από ποιους κίνδυνους και γεγονότα καλύπτομαι; 
Σας επιστρέφονται όλα τα χρήματα που έχετε πληρώσει εάν δεν μπορείτε να ταξιδέψετε για τους παρακάτω λόγους:

 1.  Θάνατος, σωματική βλάβη, ασθένεια, νόσος ή επιπλοκές που προκύπτουν ή και ως άμεσο αποτέλεσμα εγκυμοσύνης:
  • του ασφαλισμένου προσώπου
  • ενός προσώπου μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να
   ταξιδέψει
  • ενός προσώπου με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο έχει κανονίσει να μείνει μαζί
  • ενός στενού συγγενή του ασφαλισμένου προσώπου
  • ενός στενού συνεργάτη του ασφαλισμένου προσώπου.
 2.  Το ασφαλισμένο πρόσωπο ή οποιοδήποτε πρόσωπο μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει βρίσκεται σε καραντίνα, κληθεί ως μάρτυρας σε δικαστήριο ή για συμμετοχή σε σώμα ενόρκων.
 3.  Απόλυση του ασφαλισμένου προσώπου ή οποιουδήποτε προσώπου μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει. Η απόλυση πρέπει να τυγχάνει πληρωμής βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί αποζημίωσης  απολύσεως στη χώρα διαμονής του ασφαλισμένου προσώπου, και κατά την κράτηση του ταξιδιού δεν πρέπει να υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο να πιστεύει κάποιος ότι θα μπορούσε να απολυθεί.
 4.  Το ασφαλισμένο πρόσωπο ή οποιοδήποτε πρόσωπο μαζί με το οποίο το ασφαλισμένο πρόσωπο ταξιδεύει ή έχει κανονίσει να ταξιδέψει, είναι μέλος των Ένοπλων Δυνάμεων, της Εθνοφρουράς, της Αστυνομίας, υπηρεσιών νοσηλευτικής ή      ασθενοφόρων ή υπάλληλος Κυβερνητικής Υπηρεσίας και η εγκεκριμένη άδεια του έχει ακυρωθεί ή έχει ανακληθεί για επιχειρησιακούς λόγους, υπό την προϋπόθεση ότι η ακύρωση ή διακοπή δεν θα μπορούσε να είναι εύλογα αναμενόμενη    όταν  αγοράσατε την παρούσα ασφάλιση ή όταν κάνατε κράτηση για οποιοδήποτε ταξίδι.
 5.  Η αστυνομία ή άλλες αρχές ζητήσουν από το ασφαλισμένο πρόσωπο να μείνει ή να επιστρέψει στον τόπο κατοικίας του/της λόγου σοβαρής ζημιάς στον τόπο κατοικίας του ασφαλισμένου προσώπου εξαιτίας πυρκαγιάς, πτώσης αεροσκάφους,      έκρηξης, καταιγίδας, πλημμύρας, καθίζησης, πτώσης δέντρων, σύγκρουσης οδικών οχημάτων, κακόβουλων ατόμων ή κλοπής.


3) Πόσο διαρκεί η Ασφάλιση Ακύρωσης;
Διαρκεί σύμφωνα με τα χρονικά διαστήματα που έχετε επιλέξει με βάση την αγορά σας από την reGroup.
 

4) Ποια είναι η ασφαλιστική εταιρία;
Η κάλυψη παρέχεται από τον μεγαλύτερο ασφαλιστικό όμιλο στον κόσμο με την μεγαλύτερη αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα, τους Lloyd’s.

5) Υπάρχουν εξαιρέσεις στο συμβόλαιο;
Ασφαλίζονται άτομα έως 70 ετών. Εάν η ηλικία σας υπερβαίνει τα 70 έτη επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο +30 210 3640618 για να σας ενημερώσουμε εάν μπορείτε να καλυφθείτε.

6) Είναι πολύπλοκη η διαδικασία αποζημίωσης;
Όχι. Η ομάδα διαχείρισης συμβάντων είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο διαχείρισης συμβάντων στην Ελλάδα, καλώντας το τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται στην βεβαίωση ασφάλισης που έχετε λάβει και θα σας καθοδηγήσουν για τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

 
7) Με ποιον επικοινωνώ σε περίπτωση συμβάντος; 
Η ομάδα διαχείρισης συμβάντων είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για να σας εξυπηρετήσει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κέντρο διαχείρισης συμβάντων στην Ελλάδα, καλώντας το τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται στην βεβαίωση ασφάλισης που θα λάβετε.


8) Εάν έχω απορίες σχετικά με το ασφαλιστήριο συμβόλαιο ή θέλω να ενημερωθώ περαιτέρω σχετικά με τις καλύψεις του συμβολαίου, με ποιόν μπορώ να επικοινωνήσω;
Μπορείτε να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλεφωνικό αριθμό που αναγράφεται στην βεβαίωση ασφάλισης που έχετε λάβει. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες όλων των Προγραμμάτων Ταξιδιωτικής Βοήθειας και Ασφάλισης που παρέχουμε ΕΔΩ ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την All Seasons Underwriting Agencies UK στο +30 210 3640618 ή στο info@asuagroup.co.uk

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα