Μηνιαία Συνδρομή Μαθημάτων Karate Shotokan για Παιδιά 3-18 Ετών, στο Arena Oaka Stadium

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 45€ για Μηνιαία Συνδρομή Μαθημάτων Karate Shotokan για 1 Παιδί 3-18 Ετών
  • Δημιουργία τμημάτων (15-20 ατόμων) ανάλογα με το ηλικιακό group των παιδιών
  • Αφορά τμήματα για αρχάριους ή προχωρημένους
  • Διάρκεια μαθήματος 60' 
Μαθήματα
  • 3-5 ετών (2-3 μαθήματα την εβδομάδα)
  • 6-12 ετών (3 μαθήματα την εβδομάδα)
  • 12-18 ετών (5 μαθήματα την εβδομάδα)
Ημέρες & Ώρες Μαθημάτων ανά Ηλικιακό Group

Για παιδιά γεννημένα 1999-2004
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 19:30-20:30
Τρίτη-Πέμπτη (αγωνιστικό) 20:00-21:00

Για παιδιά γεννημένα 2005-2010
Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 17:30-18:30

Για παιδιά γεννημένα 2011-2013
Τρίτη-Πέμπτη 18:00-19.00 & Σάββατο 12:30-13:30


Karate Shotokan
Το kara-te, η πολεμική τέχνη του «άδειου χεριού», διδάσκεται στη Σχολή μέσα από το σύστημα του Shotokan, του πιο παραδοσιακού και διαδεδομένου στυλ karate.

Η προσήλωση του νου στην τεχνική, η ενδυνάμωση του σώματος μέσα από την επανάληψη και η υπέρβαση του «εγώ», διαπλάθουν τον χαρακτήρα των εκπαιδευομένων με ποιότητες όπως ο σεβασμός και η βοήθεια στον πλησίον, η αυτοσυγκέντρωση, τάξη, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, στοχοθέτηση, οξυμένη παρατηρητικότητα, ταπεινότητα.

Στο dojo του Arena, η παράδοση στην εξάσκηση της πολεμικής τέχνης και η αυστηρότητά της, συναντά τον σεβασμό για τον άνθρωπο και τη μοναδικότητά του σε όλα μας τα τμήματα – αγωνιστικά και μη, ενηλίκων και παιδιών, ενώ διοργανώνονται τακτικά σεμινάρια, με σκοπό τη διεύρυνση της γνώσης και των εμπειριών των μαθητών.

Οι Sensei της Σχολής Arena OAKA Stadium, Κώστας Παππάς και Γιώργος Μπαλωμένος, έχουν πολυετή εμπειρία στην διδασκαλία του Shotokan karate και πλήθος διακρίσεων σε εθνικές, διεθνείς και παγκόσμιες διοργανώσεις.

Το Arena OAKA Stadium είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε (ΕΛΟΚ), απ’ όπου και αναγνωρίζονται όλες οι εξετάσεις κατοχής ζωνών της Σχολής.

Arena OAKA Stadium

O Κώστας Παππάς και ο Γιώργος Μπαλωμένος, φίλοι και συναθλητές ,έχοντας ως βασικό τους στόχο να μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στις πολεμικές τέχνες και στον αθλητισμό, δημιούργησαν το Arena OAKA Stadium.

Στον χώρο τους, θα βρείτε τον τρόπο και τα κίνητρα για να αποκτήσετε υγιέστερο σώμα, δυνατότερο νου, ισχυρότερη θέληση. Σε ένα περιβάλλον σεβασμού και καταλληλότητας για όλους - παιδιά, ενήλικες, οικογένειες, κατοικίδια (!), διδάσκουν με συνέπεια και υπευθυνότητα προγράμματα που εστιάζουν στην υγεία και ευεξία του σώματος. 

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα