Κλινική Εξέταση για Πλήρη Έλεγχο Μελαγχρωματικού Σπίλου & Μελαγχρωματικών Βλαβών του Δέρματος, με 14,90€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 14,90€ από 35€ για Πλήρη Έλεγχο Μελαγχρωματικού Σπίλου & Μελαγχρωματικών Βλαβών Δέρματος από Εξειδικευμένο Χειρουργό Ογκολόγο
  • Ισχύει αποκλειστικά για άτομα άνω των 14 ετών
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, από τον Covid-19, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έχει εφαρμόσει αυστηρή εσωτερική διαδικασία με τον απαραίτητο έλεγχο, πριν την είσοδό των ασθενών και συνοδών, με θερμομέτρηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου-εντύπου από υπάλληλο του Ι.Κ. και υπογραφή  του συγκεκριμένου Εντύπου από τον ασθενή και τον συνοδό. Λόγω της διαδικασίας του επιπλέον υπαλλήλου, από τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει πιθανή καταβολή extra χρέωσης 5€ στον ασθενή. Bάσει των προδιαγραφών λειτουργίας των ιατρικών επιχειρήσεων η πολιτική αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως τον Οκτώβριο όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.   

Πριν την επικύρωση του ραντεβού η γραμματεία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο, για τις λεπτομέρειες εισόδου  (ατομική μάσκα κλπ) και την extra χρέωση.  Ο ασθενής αποδέχεται και συμφωνεί στην επιβεβαίωση του ραντεβού ή αποφασίζει να επισκεφθεί άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο Ιατρικό Κέντρο. Το Ιατρικό Κέντρο, τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα όρια διατήρησης ασθενών και συνοδών στους χώρους αναμονής, ως και τις εν Συνθήκες Υγιεινής.


Περιλαμβάνει:
  • Κλινική Εξέταση από Εξειδικευμένο Χειρουργό Ογκολόγο
  • Διάκριση
  • Διάγνωση 
  • Θεραπεία με Χορήγηση Αγωγής (εφόσον απαιτείται)
Η εξέταση είναι απαραίτητη για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση ήπιων ή σοβαρών δερματολογικών παθήσεων. Ο ογκολόγος κατά την εξέταση αξιολογεί και καθοδηγεί για αφαίρεση σπίλων ή άλλων ακίνδυνων ή ύποπτων ευρημάτων για αισθητικούς ή προληπτικούς λόγους. Είναι μία εξέταση απαραίτητη για όσους εκτίθενται συχνά και πολύ στον ήλιο και για όσους έχουν παρατηρήσει αλλαγές σε σπίλους ή εμφάνιση άλλων δερματικών βλαβών, που χρειάζονται παρακολούθηση από ιατρό.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα