Μεσοθεραπεία Προσώπου Dermapen ή Anagenessis, στο «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» στην Κατεχάκη

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 9,90€ για Μεσοθεραπεία Dermapen σε Όλο το Πρόσωπο
  • 14,90€ από 120€ για Μεσοθεραπεία Προσώπου Anagenessis
  • Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 1 συνεδρία διάρκειας 50-60'
Μεσοθεραπεία Dermapen
Αναίμακτη μη επεμβατική (μη ενέσιμη) μεσοθεραπεία με Dermapen σε όλο το πρόσωπο, για καταπολέμηση των ρυτίδων, της ακμής και των καφέ κηλίδων.

Η προηγμένη τεχνολογία του Dermapen του επιτρέπει να πραγματοποιεί 120 νυγμούς (τσιμπήματα) το δευτερόλεπτο με κάθε μία από τις 16 μικροακίδες του και άρα συνολικά 1920 νυγμούς το δευτερόλεπτο. Αυτή η διαδικασία των νυγμών είναι που καθιέρωσε την θεραπεία γνωστή. Ανάλογα με τον σκοπό και το σημείο της θεραπείας οι μικροακίδες εισχωρούν σε βάθος 0,2 έως 3 χιλιοστά μέσα στο δέρμα πιου αντιμετωπίζει προβλήματα γερασμένου δέρματος, όψη ουλών, ρυτίδες, ακμή, καφέ κηλίδες.

Μεσοθεραπεία Anagenessis
Το «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες και τα καλύτερα προϊόντα για την πιο φυσική και φρέσκια υφή του δέρματος του προσώπου και την όψη γύρω από τα μάτια.

Βήματα θεραπείας:
- Ντεμακιγιάζ
- Απολέπιση
- Διείσδυση 15' με μηχάνημα ώστε τα προϊόντα του υαλουρονικού να περάσουν στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος για την διείσδυση των βιταμινών
- Μάσκα θρέψης και αντιγήρανσης


Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής και Κοσμητολογίας σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ, Hifu, κρυολιπόλυση, θεραπείες σύφιξης & αδυνατίσματος, περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.

Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.


Δείτε όλες τις προσφορές από Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς εδώ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα