Αποκτήστε το Σώμα των Ονείρων σας με Συνδυασμό Θεραπειών, από τον Όμιλο «Υγείαonline» & «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» ΜΟΝΟ 39€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 39€ από 99€ για την Πολυδιαφημιζόμενη Κάρτα του Ομίλου «Υγείαonline» & «Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς» με Πάνω από 10 Συνεδρίες Αξίας 1150€
  • Για γυναίκες & άνδρες
Περιλαμβάνει αναλυτικά:
  • 2 συνεδρίες ιατρικής κρυολιπόλυσης: Εξαφανίζει το τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και την επιδερμική χαλάρωση, αναίμακτα και χωρίς πόνο
  • 2 συνεδρίες ιατρικού cavitation: "Σιδερώνει" την επιδερμίδα με ραδιοσυχνότητες τελευταίας γενιάς, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά την επιδερμική χαλάρωση
  • 2 συνεδρίες lipolaser: Διασπά το λίπος από το τοπικός πάχος
  • 1 συνεδρία λεμφικής αποσυμφόρησης: Ενεργοποιεί τη λέμφο και το μεταβολισμό
  • 2 συνεδρίες LPG νέας γενιάς: Σμιλεύει τη σιλουέτα, λειαίνει την επιδερμίδα και εξαφανίζει την κυτταρίτιδα
  • 5 πλάνα διατροφής με διαιτολόγο ή 1 Lifting προσώπου, αναίμακτο, με εστιασμένους υπερήχους νέας γενιάς με αποτελέσματα ίδια με το χειρουργικό lifting


Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς

Εξειδικευμένο κέντρο ιατρικής αισθητικής και Κοσμητολογίας σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ, Hifu, κρυολιπόλυση, θεραπείες σύφιξης & αδυνατίσματος, περιποιήσεις προσώπου και σώματος. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό.

Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.

Υγείαonline

Το Υγείαonline.gr είναι ένα νέο ιδιαίτερα πρωτοποριακό portal υγείας, που κύριος σκοπός του είναι πλήρης ενημέρωση των επισκεπτών του, για όλα τα θέματα υγείας. Οι σελίδες του Υγείαonline.gr αποτελούν τον ιδανικότερο χώρο για να περιηγηθεί ο επισκέπτης. Στο Υγείαonline.gr, υπάρχουν πολλά ιατρικά video και περισσότερα από 6.000 άρθρα, ιατρικές ειδήσεις και επιστημονικές εξελίξεις γραμμένα αρκετά από αυτά από τους πιο διάσημους ιατρούς-επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, στον Ελληνικό χώρο.

Το κυριότερο που προσφέρει Υγείαonline.gr, είναι πληροφορίες γύρω από την υγεία σε μορφή άρθρων, video, καθώς και καθημερινή ενημέρωση των μελών του, με την υπηρεσία newsletter. Όμως δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό.
Μια από τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το Υγείαonline.gr είναι η online διάγνωση ιατρικών προβλημάτων, μέσω της ειδικής φόρμας και του κωδικού πρόσβασης που παρέχεται στα μέλη. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να στέλνει μέσω μηνύματος (e-mail) το ιατρικό πρόβλημα που τον απασχολεί και να παίρνει άμεσα μια αξιόπιστη απάντηση. Η ιατρική-επιστημονική ομάδα είναι πάντα πρόθυμη να δώσει σε καθημερινή βάση συμβουλευτικές απαντήσεις και βοηθήσει ανθρώπους που έχουν προβλήματα υγείας. Η δυναμική αυτή ομάδα αποτελείται από Ιατρούς, Ψυχολόγους, Διαιτολόγους-Διατροφολόγους και Φυσιοθεραπευτές, ενώ βοηθά ανθρώπους και έκτος Ελλάδος. Συμβουλευτικές απαντήσεις έχουν δοθεί στη Κύπρο, στην υπόλοιπη Ευρώπη, Αμερική, Αυστραλία και γενικότερα όπου υπάρχουν Έλληνες.

Μια ακόμη νέα και πρωτοποριακή υπηρεσία που προσφέρει το Υγείαonline.gr, είναι η δημιουργία της κάρτας υγείας και ομορφιάς «Υγείαonline». Η κάρτα «Υγείαonline» παρέχει στους κατόχους της, δωρεάν και εκπτωτικές υπηρεσίες όχι μόνο για διαγνωστικά κέντρα, αλλά και για ψυχολογικά, οδοντιατρικά, οφθαλμολογικά κέντρα. Επίσης παρέχονται υπηρεσίες φυσιοθεραπείας, massage, yoga, ιριδολογίας, ρεφλεξολογίας, ομοιοπαθητικής, αλατοθεραπείας, αποτρίχωσης laser, spa, βελονισμού, διατροφής, γυμναστηρίου κ.τ.λ.
Στο Υγείαonline.gr υπάρχουν καταχωρημένα μοναδικά άρθρα που δεν θα τα βρει ο επισκέπτης σε κανένα άλλο ιατρικό portal, καθώς συνεργάζεται με ιατρούς-επιστήμονες και συνεργάτες υγείας, που αρθρογραφούν αποκλειστικά για το portal Υγείαonline.gr, καθώς επίσης και ειδήσεις-επιστημονικές εξελίξεις από την παγκόσμια ιατρική, μεταφρασμένα στα Ελληνικά από τα πιο γνωστά διεθνή επιστημονικά ιατρικά portals και ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως: Medline Plus, Mayo Clinic, Web MD, BioMed Central, Science Daily, Reuters, BBC, Independent News, Daily Telegraph, AFP, The New York Times, Daily Mail κ.α.

Οι επισκέπτες του Υγείαonline.gr αυξάνονται καθημερινά.
- Εβδομαδιαίες επισκέψεις: Περισσότεροι από 135.000 μοναδικοί χρήστες ζητούν πληροφορίες από το Υγείαonline.gr σε εβδομαδιαία βάση.
- Μηνιαίες επισκέψεις: Με περισσότερους από 500.000 μοναδικούς χρήστες κάθε μήνα το Υγείαonline.gr βρίσκεται αυτή την στιγμή στα κορυφαία επιστημονικά portals ιατρικής ενημέρωσης στη χώρα μας!

Το Υγείαonline συνεργάζεται με κέντρα Υγείας, με Οδοντιατρικά κέντρα, με γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με Κέντρα Διαιτολογικά – Ψυχολογίας – Εφαρμογές Αισθητικής ιατρικής και κλινικής Δερματολογίας – Κέντρα Αποθεραπείας – Αποκατάστασης – Γυμναστήρια – Κτηνιάτρους – Ασθενοφόρα και ανήκει στον Όμιλο Μανιατέα.


Δείτε όλες τις προσφορές από Υγείαonline|Μέλλον Υγείας & Ομορφιάς εδώ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα