Γεύμα Ασιατικής Κουζίνας με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο, στο Homu Sushi Bar στη Θεσσαλονίκη, με 15€ από 30€/2 άτομα

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 15€ από 30€ για Γεύμα 2 Ατόμων με Ελεύθερη Επιλογή από τον Κατάλογο
  • Εξαιρούνται ποτά & αναψυκτικά
  • Αφορά κατανάλωση ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο αξίας έως 30€ (για δύο άτομα). Αν η παραγγελία σας ξεπερνά το ποσό του κουπονιού, θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά, απευθείας στο εστιατόριο
  • Δείτε «εδώ» τον κατάλογο του Homu Sushi Bar 

Homu Sushi Bar

Το Homu Sushi Bar ξεκίνησε με όραμα να προσφέρει υψηλής ποιότητας και γεύσης πιάτα, σε προσιτές τιμές! Η πρώτη απόπειρα έγινε σε μια δύσκολη αγορά, αυτής της Γλυφάδας! Με υπομονή και προσήλωση στο όραμά τους καταφέρανε σύντομα να γίνουνε το πιο hot spot για sushi στα Νότια Προάστια! Το "πείραμα" επεκτάθηκε σύντομα με το Homu Sushi Bar No2 στο κέντρο της Αθήνας, δίπλα από τον Πύργο Αθηνών. Όντας πλέον σίγουροι για την ποιότητα των υπηρεσιών τους και την απήχηση που είχαν τα πιάτα, συνεχίσανε με το Homu Sushi Bar No3 στην Βάρη.

Το εστιατόριο στη Ρόδο ξεκίνησε τη λειτουργία του λίγο πριν το καλοκαίρι του 2019 - είναι η απόδειξη ότι ο κόσμος εκτιμάει την εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας που προσφέρουνε στα καταστήματα Homu Sushi Bar.

Εδώ και λίγους μήνες προστέθηκε στην λίστα των περιοχών που εξυπηρετούνε το Χαλάνδρι, αφού θέλανε να προσφέρουνε και στα βόρεια προάστεια την πιο value for money επιλογή sushi! Τέσσερα χρόνια μετά τη λειτουργία του πρώτου καταστήματος, παραμένουνε πιστοί στο όραμά τους γι' αυτό και οι πελάτες τους παραμένουν πιστοί σε αυτούς. Μία δοκιμή θα σας πείσει.

5 χρόνια λειτουργίας
50.000+ ικανοποιημένοι πελάτες
10 καταστήματα
100+ διαφορετικές γεύσεις

Δείτε το Homu Sushi Bar στο homusushibar.gr, στο facebook & στο instagram

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα