Διαδραστική Παιδική Παράσταση: «Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα Ζώα του Δάσους» στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Διαδραστική Παράσταση «Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα Ζώα του Δάσους»
  • Κάθε Κυριακή στις 11:00
  • Διάρκεια: 60' (χωρίς διάλειμμα)
  • Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών
  • Οι εισερχόμενοι στον χώρο πρέπει είτε να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης
Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία: W.T.F -ACT
Ενδυματολογία: Στεφέλενα Κόνιαρη
Συμπαραγωγή των L&S και W.T.F -ACT

Παίζουν:
Μελίνα Σπετσιέρη, Εύα Τσαμασιώτη, Στέλα Καπετάνιου, Ελίνα Καπετάνιου

Ένα κορίτσι με αγνή καρδιά θα πέσει στην παγίδα του πονηρού Λύκου, που για να την ξεγελάσει θα ντυθεί Μέλισσα. Η μικρή μας θα βρεθεί χαμένη μέσα στο δάσος. Εκεί θα συναντήσει όλα τα ζώα του δάσους. Τον Ρούλη τον Ελεφαντούλη, έναν πολύ αστείο Γαϊδαράκο και πολλά άλλα ζώα, όπου με την βοήθειά τους, αλλά κυρίως με την συμμετοχή των μικρών θεατών, θα καταφέρει να φτάσει στο σπιτάκι της αγαπημένης της γιαγιάς. 

Εκεί όμως θα την περιμένει μια άσχημη έκπληξη... Τότε η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια θα επικαλεστεί την βοήθεια των παιδιών για να κερδίσει τον πονηρό και πεινασμένο Λύκο. 
Η διαδραστική παιδική παράσταση «η Κοκκινοσκουφίτσα & τα ζώα του δάσους», παρουσιάζεται στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι, κάθε Κυριακή στις 11:00, και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

L&S
Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.


*Το θέατρο λειτουργεί ως Covid Free χώρος και η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνοδευόμενο απαραίτητα για την ταυτοποίηση, με δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης


Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα