Παιδική Διαδραστική Παράσταση: Μόγλης-Το Βιβλίο της Ζούγκλας, στο Θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι, με 6€ από 10€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 6€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Διαδραστική Παράσταση «Μόγλης-Το Βιβλίο της Ζούγκλας»
  • Κάθε Κυριακή στις 13:00
  • Διάρκεια: 60' (χωρίς διάλειμμα)
  • Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών
Συντελεστές:
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός 
Βοηθός Σκηνοθέτη: Θοδωρής Κατσαρός
Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη
Μουσική Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Σκηνογραφία: W.T.F -ACT, L & S
Ενδυματολογία: Στεφέλενα Κόνιαρη
Συμπαραγωγή: L&S και W.T.F-ACT

Παίζουν:
Νίκος Καϊνός, Μελίνα Σπετσιέρη, Εύα Τσαμασιώτη, Στέλα Καπετάνιου

Το γνωστό σε όλους παραμύθι, Μόγλης - Το Βιβλίο της Ζούγκλας, ζωντανεύει κάθε Κυριακή στις 13:00, στο θέατρο Χυτήριο στο Γκάζι, το οποίο μεταμορφώνεται σε μία υπέροχη ζούγκλα για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Στη μυστηριώδη ζούγκλα της μακρινής Ινδίας ζει ένα μικρό αγόρι που το λένε Μόγλη, μαζί με τον μαύρο πάνθηρα Μπακίρα και την αρκούδα Μπαλού, θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον κακό τίγρη Σερ Καν και τον πελώριο πύθωνα Κίσσα;
Οι περιπέτειες δεν σταματούν ποτέ για τον μικρό Μόγλη, που με τη βοήθεια των παιδιών, θα ταξιδέψουν στον υπέροχο κόσμο της ζούγκλας, θα γνωρίσουν όλα τα ζώα, και με πολλά παιχνίδια μικροί και μεγάλοι θεατές συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, βοηθώντας τον αγαπημένο τους ήρωα να κερδίσει την αληθινή φιλία και την αγάπη.

L&S
Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

*Το θέατρο λειτουργεί ως Covid Free χώρος και η είσοδος επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, συνοδευόμενο απαραίτητα για την ταυτοποίηση, με δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης


Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα