Βιολογικός Καθαρισμός με Microsplitting σε Στρώματα & Σαλόνι στον Χώρο σας, από την W.H Solar Lab

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 15€ από 25€ για Βιολογικό Καθαρισμό 1 Μονού Στρώματος
  • 25€ από 50€ για Βιολογικό Καθαρισμό 1 Διπλού Στρώματος
  • 9€ από 12,50€ για Βιολογικό Καθαρισμό 1 Πολυθρόνας ή 1 Θέσης Καναπέ ή 1 Καρέκλας
  • 16€ από 25€ για Βιολογικό Καθαρισμό 2θέσιου Καναπέ
  • 24€ από 38€ για Βιολογικό Καθαρισμό 3θέσιου Καναπέ
  • 40€ από 63€ για Βιολογικό Καθαρισμό 5θέσιου Καναπέ
Ο βιολογικός καθαρισμός, γίνεται με την μέθοδο βιοκαθαρισμού Microsplitting (μικροδίασπαση).

Παγκόσμια καινοτομία στην βιομηχανία καθαρισμού. Διασπά το μόριο της βρωμιάς έως 5.000.000 φορές και είναι φιλική προς τον άνθρωπο και τον περιβάλλον, καθώς δεν περιέχει απορρυπαντικά, σαπούνια, καθαριστικά, αφρούς, ένζυμα, χλώριο ή άλλους λευκαντικούς παράγοντες παρά μόνο οικολογικά προϊόντα καθαρισμού. Προσφέρει λάμψη και προστασία για μεγάλο χρονικό διάστημα στα υφάσματα και δέρματα

Άριστα αποτελέσματα καθαριότητας, με τη μεγίστη διάρκεια στο χρόνο, καθώς η σκόνη και οι ρύποι από την χρήση, δεν προσκολλώνται πλέον στις καθαρισμένες επιφάνειες, λόγω της πλήρους απομάκρυνσης όλων των κατάλοιπων σαπουνιών, απορρυπαντικών ακόμα και από προηγούμενους καθαρισμούς.

Περιλαμβάνεται χορήγηση πιστοποιητικού βιολογικού καθαρισμού με 100% οικολογικά προιόντα της Bio Productions

Βιολογικός Καθαρισμός σε Σαλόνι & Καθίσματα
Άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, χωρίς χημικά με χαμηλό κόστος. Εξειδικευμένος καθαρισμός, με βραβευμένα προϊόντα βιοκαθαρισμού προηγμένης τεχνολογίας.

Μετά τον καθαρισμό, εφαρμόζεται σε όλες τις δερμάτινες επιφάνειες ειδική αλοιφή αναζωογόνησης, η όποια προσφέρει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στα σαλόνια σας.
Βιολογικός Καθαρισμός σε Στρώματα
Οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, με απολύμανση και αντιαλλεργική προστασία. Ο καθαρισμός στρωμάτων, είναι απολύτως ασφαλής χωρίς χημικά.

Το στρώμα είναι ίσως το πιο ακάθαρτο σημείο μέσα στο σπίτι μας. Απολυμαίνουμε τακτικά το σπίτι, πλένουμε τα ρούχα, αλλάζουμε συχνά σεντόνια, κοιμόμαστε όμως πάνω σε βρώμικο στρώμα. Ο οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, είναι απαραίτητος ακόμα και σε ένα εντελώς καινούριο στρώμα που μέσα σε μικρό διάστημα μετατρέπεται σε αποικία ακάρεων, μυκητών, μικροβίων και βακτηριδίων.

Η καθημερινή χρήση επιβαρύνει το στρώμα. Επίσης, η σκόνη, οι τρίχες, αλλά και νεκρά κύτταρα του σώματος σε συνδυασμό με τη θερμότητα και την υγρασία είναι η κύρια πηγή δημιουργίας και ανάπτυξης ακάρεων, αλλεργιογόνων ουσιών, βακτηριδίων, κ.ά.
Επιπλέον, τα άκαρεα είναι δύσκολο να βγουν έξω από ένα στρώμα, με τον παραδοσιακό καθαρισμό μιας ηλεκτρικής σκούπας. Αντίθετα, μπορεί με την τριβή να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός, με αποτέλεσμα να συγκεντρώνονται πιο εύκολα στο στρώμα. Με κάθε κίνησή μας πάνω στο στρώμα αναταράσσεται η εσωτερική αλλεργιογόνος σκόνη, αλλά και πολλές άλλες βλαβερές ουσίες. Αυτές είναι ελαφρύτερες από τον αέρα, με αποτέλεσμα να έρχονται σε άμεση επαφή με τα μάτια, το στόμα, τη μύτη και το δέρμα μας. Επιβαρύνουν την υγεία μας με συμπτώματα, όπως: νυχτερινός και πρωινός βήχας, βουλωμένη μύτη, συνάχι, φαγούρα στη μύτη και στα μάτια, χρόνια βρογχίτιδα, άσθμα, αλλά και δύσπνοια.

Διαδικασία:
- Λαμβάνεται δείγμα αλλεργιογόνου σκόνης μέσα από το στρώμα σας, και εξακριβώνεται ο βαθμός μόλυνσης που έχει υποστεί το στρώμα
- Εσωτερικός οικολογικός καθαρισμός στρωμάτων, χωρίς νερό, χημικά , ακτινοβολίες ή ατμούς , με ειδικό μηχάνημα, το οποίο με την παλμική δόνηση (τίναγμα) και αναρρόφηση, επιτυγχάνει την απομάκρυνση μικροβίων και όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει ειδικά φίλτρα ΗΕΡΑ, που συγκρατούν μέσα στο σάκο εγγυημένα το 99.99% όλων των αλλεργιογόνων ουσιών που περιέχονται στο εσωτερικό του στρώματος, όπως ακάρεα, σπόρους μούχλας, βακτηρίδια, μικροοργανισμούς, σωματίδια σκόνης, τρίχες, νεκρά κύτταρα κ.ά
- Εξωτερικός καθαρισμός εξουδετερώνει μικροοργανισμούς και μικρόβια που έχουν δημιουργηθεί από τους λεκέδες όπως ιδρώτας, ούρα, αίμα, λιπαρότητα, εμετό κ.α. πάνω στην επιφάνεια του στρωματόπανου. Εφαρμόζεται ενεργό οξυγόνο (απολυμαντικό) και οικολογικό καθαριστικό προηγμένης τεχνολογίας Microsplitting (μικροδιάσπαση λεκέδων) της Bio Productions, χωρίς απορρυπαντικά, σαπούνια, ένζυμα, χλώριο και διαλύτες
- Οικολογική εξουδετέρωση όλων των ακάρεων, μικροβίων και των αλλεργιογόνων ουσιών με αντιαλλεργικό σπρέι Αποτελεσματικό 100% στην εξολόθρευση και αναστολή ανάπτυξης ακάρεων, ψύλλων & κοριών . Εγκεκριμένο βιοκτόνο,100% οικολογικό, που εγγυάται ένα πεντακάθαρο και υγιεινό περιβάλλον
- Αφήνεται το στρώμα να στεγνώσει
Για να απολαύστε τον ύπνο σας σε ένα πεντακάθαρο και υγιεινό στρώμα χωρίς αλλεργίες και μικρόβια χρειάζεστε τουλάχιστον μια με δυο φορές το χρόνο έναν οικολογικό βιοκαθαρισμό.


W.H Solar Lab

Στην W-H Solar Lab επενδύουν στην ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών, με σκοπό να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή. Παρέχουν αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων, βιολογικών καθαρισμών και άλλων τεχνικών εργασιών, οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, πράγμα που τους κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με συνεχή ανάπτυξη.

Με 14 και πλέον χρόνια στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς, με άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα το οποίο συνοδεύεται πάντα από φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά για κάθε είδους εργασία.
Διαθέτουν εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα τους και με την δυνατότητα να προτείνουν λύσεις στην κάθε περίσταση με σκοπό να παρέχουν στον καταναλωτή την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

Στην W-H Solar Lab θα βρείτε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες όπως Υδραυλικα έργα (ύδρευση-θέρμανση-αποχέτευση-αέριο-πυρόσβεση), Βιολογικό καθαρισμό (στρώμα-χαλί-σαλόνι-αυτοκίνητο), συντήρηση κλιματιστικού, συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συντήρηση καυστήρα (πετρελαίου-αερίου), καθαρισμό καμινάδας τζακιού, ανακινήσεις και άλλες υπηρεσίες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

Δείτε την W.H Solar Lab στο www.wh-solar.gr, στο facebook & στο instagram

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα