Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος με Πρεσσοθεραπεία & Θερμοθεραπεία, στο Beauty Tec στη Δελφών

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 59€ από 120€ για 6 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος
  • 89€ από 160€ για 10 Διπλές Συνεδρίες Αδυνατίσματος
Κάθε επίσκεψη περιλαμβάνει διπλές συνεδρίες με:
  • 30 λεπτά με gel λιποδιάλυσης στη θερμοκουβέρτα
  • 30 λεπτά πρεσσοθεραπεία για αποσυμφόρηση της λέμφου και μείωση του λίπους και των οιδημάτων
Θερμοθεραπεία με Θερμοκουβέρτα
Η θερμοκουβέρτα είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιείται στην αισθητική. Χρησιμοποιείται για την εφίδρωση του σώματος μέσω της οποίας επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, επέρχεται αύξηση του μεταβολισμού κατά 40% και προάγεται η νευρομυϊκή χαλάρωση και η αποβολή των τοξινών. Συνεπώς βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Χρησιμοποιείται από άτομα που έχουν κλειστοφοβία και δε μπορούν να μπουν σε σάουνα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσει ρυθμίζεται από ειδικούς διακόπτες και δεν υπερβαίνουν τους 50-55 βαθμούς C.  Η θερμότητα μεταφέρεται σε βάθος στους υποκείμενους ιστούς. Οι μύες χαλαρώνουν και επέρχεται ψυχική ηρεμία.

Η θερμαινόμενη κουβέρτα βοηθά στην απώλεια βάρους με την βοήθεια των υπέρυθρων ακτινών. Καλύπτει το σώμα μέχρι το λαιμό με τις μεγάλες περιοχές της κουβέρτας. Οι υπέρυθρες ακτίνες ενεργοποιούν τον καταβολισμό και το μεταβολισμό.

Βοηθά στην απελευθέρωση τοξινών, επιπλέον νερό, αποσυνθέτει το λίπος και άλλες ουσίες μεταβολισμού με αποτέλεσμα την απώλεια βάρους. Η συσκευή λειτουργεί πολύ απλά, έχει ένα σύστημα ελέγχου με μικροϋπολογιστή και τριπλό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας. Μπορεί να αυξήσει την θερμοκρασία του δέρματος και σταδιακά διαλύει το λίπος, μπορεί να εισχωρήσει μέχρι και 5 εκατοστά βαθιά στο λιπώδη ιστό, καταναλώνει τις έξτρα θερμίδες, αποσυνθέτει τις στοιβάδες λίπους, αποτοξινώνει το αίμα και απελευθερώνει τις τοξίνες, αυξάνει την ανοσία στο σώμα, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνει το μεταβολισμό, απαλλαγή από τον ιδρώτα, μειώνει τους πόνους και αναζωογονεί.

Πρεσσοθεραπεία
Η πρεσσοθεραπεία είναι μια μέθοδος λεμφικής παροχέτευσης (λεμφικού μασάζ), αποτοξίνωσης, αύξησης του μεταβολισμού και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Κατά την διάρκεια λειτουργίας της με την βοήθεια μιας αντλίας στέλνει αέρα στην στολή, φουσκώνει τις εσωτερικές  επιφάνειες που καλύπτουν το σώμα  και έτσι επιτυγχάνεται ένα ολικό μασάζ θερμού αέρα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Λειτουργεί ακριβώς όπως το ιατρικό
πιεσόμετρο. Ο αέρας που στέλνεται μέσα στη στολή ελέγχεται από τον μικρό υπολογιστή της αντλίας και έτσι κατανέμεται ομοιόμορφα σφίγγοντας όλο σας το σώμα όπου χρειάζεται. Κάνει λεμφικό μασάζ και πιέζοντας τις προβληματικές περιοχές του σώματος καταπολεμά κυτταρίτιδα αλλά και την χαλάρωση του δέρματος, κάνοντας σύσφιξη. Έτσι επιτυγχάνεται η καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου σε όλο το σώμα. Η αίσθηση που νιώθει  ο άτομο είναι αίσθηση ευεξίας και χαλάρωσης, μετά δε το πέρας της θεραπείας νιώθει ελαφρύτερο κατά το ήμισυ του βάρους του! Θεραπεύει πρηξίματα και οιδήματα όπου λιμνάζει η λέμφος και οφείλονται στην κακή κυκλοφορία και σε χρόνιες παθήσεις των φλεβών. Βελτιώνει εσωτερικά την υγεία και ξεμπλοκάρει τον οργανισμό που δεν μπορεί να χάσει εύκολα βάρος.


Beauty Tec

Σύγχρονο κέντρο Αισθητικής και Ιατρικής Αισθητικής με πολυετή εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης, με σύγχρονες μεθόδους και υπερσύγχρονα μηχανήματα. Στο Beauty Tec, θα βρείτε υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος, όπως καθαρισμό, spa, μακιγιάζ, λιπογλυπτική, αποτρίχωση, αλλά και μικροδερμοαπόξεση, μεσοθεραπεία, υαλουρονικό οξύ, botox, vacum, ανάλυση δέρματος και αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα