Μανικιούρ & Πεντικιούρ με Επώνυμα Προϊόντα & Foot Massage με Αιθέρια Έλαια, στο "Harmony Spa" στη Μητροπόλεως (από 5,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 5,90€ από 10€ για Ολοκληρωμένο Mανικιούρ με Απλό Βερνίκι
  • 7,90€ από 9€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή με Κορυφαία Προιόντα Cnd, Bluesky, Semila, Laloo
  • 8,90€ από 14€ για Πεντικιούρ (Υγρό) με Απλή Βαφή
  • 10,90€ από 16€ για Spa Πεντικιούρ (Υγρό) με Ημιμόνιμη Βαφή
  • 17,90€ από 20€ για Gel για Φυσική Ενίσχυση των Νυχιών Χεριών (Φουλ Περιποίηση)
  • 17,90€ από 45€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή & 1 θΘεραπευτίκο Πεντικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή & Peeling & 1 Foot Massage με Αιθέρια Έλαια Διάρκειας 10’ για Χαλάρωση και Ευεξία
  • Για το Γαλλικό υπάρχει extra επιβάρυνση 1€ ανά περιοχή, το οποίο καταβάλετε απευθείας Harmony Spa
Μανικιούρ με απλό βερνίκι
Περιποίηση φυσικών νυχιών και χεριών, καθαρισμός από πετσάκια, λιμάρισμα, σχηματισμός, ενυδάτωση-μασάζ χεριών και βαφή των νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Πεντικιούρ (υγρό) με απλό βερνίκι

Περιποίηση φυσικών νυχιών και ποδιών - υγρό πεντικιούρ - ενυδάτωση, καθαρισμός από πετσάκια, λιμάρισμα, σχηματισμός και απλή βαφή των νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Μανικιούρ με ημιμόνιμη βαφή

Περιποίηση φυσικών νυχιών και χεριών - ξηρό μανικιούρ, καθαρισμός από πετσάκια, λιμάρισμα, σχηματισμός, ενυδάτωση και βαφή των νυχιών στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Πεντικιούρ (υγρό) με ημιμόνιμη βαφή

Περιποίηση φυσικών νυχιών και ποδιών - υγρό πεντικιούρ - ενυδάτωση, καθαρισμός από πετσάκια, λιμάρισμα, σχηματισμός, και βάψιμο νυχιών με χρώμα της επιλογής σας.

Θεραπευτικό πεντικιούρ με ημιμόνιμη βαφή

Χρήση κερατολυτικού υγρού για την αφαίρεση κάλων και σκληρύνσεων, peeling για την αφαίρεση νεκρού δέρματος, περιποίηση ποδιών με ξηρή μέθοδο για την αφαίρεση νεκρού δέρματος, αφαίρεση σκληρύνσεων και κάλων, κόψιμο επωνυχίων (πετσάκια) και νυχιών, λιμάρισμα νυχιών, μασάζ με λάδι και ενυδατική, αναπλαστική κρέμα, εφαρμογή αντισηπτικού αποσμητικού σπρέι, εφαρμογή ενυδατικής κρέμας για βελούδινο δέρμα στα πέλματα, εφαρμογή βάσης, απλή βαφή νυχιών με επώνυμα επαγγελματικά βερνίκια.


Harmony Spa

Ένας νέος, μοναδικός χώρος αισθητικής και περιποίησης ήρθε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης για να σου προσφέρει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και ευεξίας!

Σε έναν πολυτελή χώρο, στη Μητροπόλεως, περισσότερες από 20 υπηρεσίες περιποίησης αλλά και 22 είδη Massage σε περιμένουν για να επιλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στις δικές σου ανάγκες!
Στο Harmony Spa μπορείς να βρες τους ανθρώπους που χρειάζεσαι για να προσφέρεις στον εαυτό σου την υγεία και την ευεξία που του αξίζει!

Υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος, άκρων, μασάζ, αποτρίχωσης και όχι μόνο, για να βρεις την αρμονία που κρύβεται μέσα σου!

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα