Πτήση με Διθέσιο Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς-Paratrike, Πάνω από την Αθηναϊκή Ριβιέρα, με Έμπειρο Εκπαιδευτή της GoXtreme

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 169€ για Basic Experience Πτήση με Διθέσιο Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς-Paratrike (Διάρκεια: 15-20'-Περιοχή: Ανάβυσσος), για 1 Άτομο
  • 199€ για Ultimate Experience Πτήση με Διθέσιο Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς-Paratrike (Διάρκεια: 30-35'-Περιοχή: Σούνιο), για 1 Άτομο
  • Την πτήση συνοδεύει έμπειρος πιλότος-εκπαιδευτής της GoXtreme
Η προσφορά περιλαμβάνει:
  • Πτήση με διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς κινούμενο πάνω σε τροχούς "Paratrike"
  • Πεδίο Πτήσης:  Αθηναϊκή Ριβιέρα (Ανάβυσσο-Σούνιο Ναός Ποσειδώνα-Aιγαίο)
  • Καλυπτόμενη Αποστάση: 35Km
  • Μεταφορές από και προς το σημείο της επιλογής σας
  • 4K Video & Φωτογραφίες
  • Κορνίζα με αναμνηστικό δίπλωμα που φέρει την φωτογραφία και τα στοιχεία σας
Paratrike
Έμπειροι πιλότοι-εκπαιδευτές θα σας ξεναγήσουν με το Paratrike (διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς) πάνω από δεκάδες μαγευτικούς κόλπους και νησάκια του Σαρωνικού με δαντελένιες ακρογιαλιές.

Θα πετάξετε μαζί με τα πουλιά νιώθοντας στο πρόσωπο σας την δροσερή θαλάσσια αύρα και αν και αν είστε τυχεροί θα θαυμάσετε και ένα από το ωραιότερα ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας.

Το Paratrike είναι ένα διθέσιο μηχανοκίνητο αλεξίπτωτο πλαγιάς κινούμενο πάνω σε τροχούς. Προσφέρει εύκολη απογείωση και προσγείωση που δεν απαιτεί τρέξιμο με τα πόδια. Κάθεσαι απλά σε ένα αναπαυτικό κάθισμα, ο πιλότος σηκώνει την πτέρυγα και μετά από μια σύντομη τροχοδρόμηση βρίσκεσαι πάνω από τα ωραιότερα μέρη της Αθήνας.

Πετάξτε με την GoXtreme πάνω από τα ομορφότερα σημεία της Αθηναϊκής Riviera και ζήστε μια από τις συγκλονιστικότερες εμπειρίες της ζωής σας. H εμπειρία της πτήσης με Paratrike είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια…Πρέπει να το ζήσεις!

GoXtreme Adrenaline Experiences & More...

Η GoXtreme είναι μια εταιρεία με αντικείμενο τα extreme sports, τον εναλλακτικό τουρισμό και την διοργάνωση εκκεντρικών εκδηλώσεων.

Απαρτίζεται αποκλειστικά από εξειδικευμένο προσωπικό με μεγάλη εμπειρία σε θέματα ασφάλειας και οργάνωσης, για να φέρει έτσι πάντα εις πέρας με απόλυτη επιτυχία  κάθε "αποστολή" που θα τους αναθέσετε.

Ανάμεσα στις προσφερόμενες υπηρεσίες της GoXtreme συγκαταλέγονται οι:
- Πτήσεις με Paratrike
- Πτήσεις με Paramotor
- Πτήσεις Αεροσκάφους ''Pilot Experience VIP Project''
- Βuggy Safari

Αν είστε τύποι "GoΧtreme" και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις που σας ενδιαφέρουν, κάντε απλά ένα Like στη σελίδα τους στο facebook ή ακολουθήστε τους στο Instagram

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα