Αρχαιοελληνικό Ποδόλουτρο & Θεραπείες Προσώπου ή Μασάζ Αυχένα-Πλάτης, στο Νηρηίδες Spa στην Πλάκα (από 16,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 19,90€ από 95€ για Αρχαιοελληνικό Ποδόλουτρο (20') & Θεραπεία Προσώπου Ritual Lava Facial Therapy (50') 
  • 24,90€ από 110€ για Αρχαιοελληνικό Ποδόλουτρο (20') & Θεραπεία Προσώπου Fruit Ritual Hydration (50')
  • 16,90€ για 90€ Αρχαιοελληνικό Ποδόλουτρο (20') & Μασάζ Αυχένα-Πλάτης (40')
  • Για Γυναίκες & Άνδρες
  • Χρησιμοποιούνται φυσικά προϊόντα που βασίζονται σε βιολογικά αιθέρια έλαια φυτικά εκχυλίσματα και έλαια από βιολογικές καλλιέργειες και αγνά μελισσοκομικά προϊόντα της ελληνικής φύσης
Το Νηρηίδες spa έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την πρόληψη και αντιμετώπιση του covid-19. To κατάστημα μας  έχει ήδη απολυμανθεί απο ειδικό συνεργείο και έχει ενισχύσει τα ήδη υπάρχοντα μέτρα απολύμανσης που είχε, τοποθετώντας απολυμαντικά σε όλους τους χώρους. Έχει προβεί σε αραίωση των ραντεβού με κενά μισής ώρα ανάμεσα σε καθε ραντεβου ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα ο χώρος και να αποφευχθεί ο συνωστισμός . Σε κάθε δωμάτιο θα υπάρχει ένας πελάτης και ένας θεραπευτής. Ο πελάτης θα ενημερώνετε γι όλα τα μέτρα τηλεφωνικώς . Σας παρακαλούμε να είστε τυπικοί με τα ραντεβού να τηρείτε τα ατομικά μέτρα υγιεινής να έρχεστε εγκαιρως στο κατάστημα και βεβαίως με την οποιαδήποτε αδιαθεσία να ακυρώνετε το ραντεβού σας . 
Τέλος καλό θα ήταν να ήταν να έρχεστε με την προσωπική σας μάσκα. 


Αρχαιοελληνικό Ποδόλουτρο (20')
Αρχαιοελληνικό ποδόλουτρο από ελιξήρια βοτάνων με αντισηπτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Απολέπιση πελμάτων με ειδική  ράσπα και πήλινγκ βοτάνων.

Fruit Ritual Hydration (50')
Τελετουργικό ενυδάτωσης προσώπου με φρούτα, πλούσια σε αμινοξέα και βιταμίνες. Πολύτιμα συστατικά διεισδύουν στο δέρμα. Στόχος τους να αναπληρώσουν τη θρέψη της επιδερμίδας έτσι ώστε το πρόσωπο να λάμψει και να γίνει πιο ελαστικό 50'.

Ritual Lava Facial Therapy (50') 
Περιποίηση πορσώπο που συνδιάζει ηφαιστιακή μάσκα από πράσινο πηλό για βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Επαναφέρει την ελαστικότητα και την λάμψη στο δέρμα. Ιδανική περιποίηση για άνδρες και γυναίκες. Για μικτά δέρματα.


Νηρηίδες Spa

Οι Νηρηίδες ζούσαν στο βυθό της θάλασσας, στο παλάτι του πατέρα τους καθισμένες σε χρυσούς θρόνους. Σύμφωνα με την παράδοση ήταν ιδιαίτερα υπερήφανες για την ομορφιά τους. Το Νηρηίδες Spa, εμπνέεται από την ομορφιά τους και σας υποδέχεται για χαλάρωση, αναζωογόνηση και ευεξία. Σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον, θα βρείτε θεραπείες πλήρους περιποίησης σώματος με αιθέρια έλαια από εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων. Οι αποτοξινωτικές και διεγερτικές ιδιότητές τους, καθώς και η θεραπευτική τους δράση προσφέρουν την αίσθηση σωματικής και πνευματικής ευεξίας.

Όλες οι αρχαιοελληνικές τρίψεις, οι ολιστικές θεραπείες και πακέτα όπως η αρχαιοελληνική μάλαξη, είναι πιστοποιημένα πνευματικά δικαιώματα του Νηρηίδες Spa και κατοχυρωμένα στο Υπουργείο Εμπορίου. Οποιαδήποτε άλλη προβολή είναι παράνομη αντιγραφή και απομίμηση.

Δυνατότητα διάθεσης parking κατόπιν επικοινωνίας με το Νηρηίδες Spa.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα