29€ από 60€ για Μηνιαία Συνδρομή Personal Training σε Small Group για 3 Φορές/Εβδομάδα, στο Cube Workout στην Ηλιούπολη

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 29€ από 60€ για Μηνιαία Συνδρομή Personal Training σε Small Group, για 2 φορές/εβδομάδα
  • Παρέχεται η εγγραφή χωρίς έξτρα χρέωση
Επιλέξτε ποια προγράμματα Personal Training θέλετε να ακολουθήσετε από:
  • Ιμάντες Ενδυνάμωσης
  • Cross Training
  • Functional Training
  • Cardio

Cube Workout

Το Personal Training έχει μεγάλη άνθιση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και οι χώροι που το παρέχουν αυξάνονται διαρκώς για να καλύψουν τις ανάγκες του κόσμου. Το Cube Workout στην Ηλιούπολη είναι ο απόλυτος χώρος για να σας μυήσει στη νοοτροπία και τα οφέλη του Personal!

Νέα παιδιά με όρεξη για τη γυμναστική και γνώσεις στο αντικείμενο, αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν χώρο στα νότια προάστια που θα απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να καρπωθούν τα τεράστια οφέλη που προσδίδει το Personal Training. Το όνομα αυτού Cube Workout! Εκεί θα βρείτε Small Groups και μαθήματα μίας ώρας για όσους έχουν συγκεκριμένο διαθέσιμο χρόνο.

Η ευελεξία που παρέχει το Cube Workout στους αθλούμενους είναι αυτό που θα σας κερδίσει. Ειδικά διαμορφωμένα προγράμματα και για όλες τις ηλικίες, καθώς το ζητούμενο είναι ο εκάστοτε ασκούμενος να αποκτήσει όλα όσα αναζητεί!
Μία βασική διαφορά με άλλα γυμναστήρια είναι ότι κάθε μέρα στο πρόγραμμα θα σας περιμένει μία έκπληξη… Και αυτό γιατί κάθε μέρα θα κάνετε και διαφορετικό πρόγραμμα.

Στο Personal Studio στην Ηλιούπολη θα μπορείτε να προπονηθείτε με Suspension Training, Cross Training, Functional Training, Cardio Training Sports & Outdoor Training και γενικώς μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα