Τριθέσιος Χειροποίητος Καναπές "Kalymnos" με Ύφασμα ή Δερματίνη, από το Fokas House

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 649€ για Τριθέσιο Χειροποίητο Καναπέ "Kalymnos" με Ύφασμα ή Δερματίνη
Χαρακτηριστικά
  • 100% Ελληνική Χειροποίητη Κατασκευή
  • Ανθεκτικός σκελετός ξύλου οξιάς σε συνδυασμό με κόντρα πλακάζ
  • Χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρεία φυσικών χρωμάτων AURO
  • Τύπος μαξιλαριών: επιλογή από Standard ή Pleasure
  • Τα ποδαράκια είναι όπως στην φωτογραφία. Δεν υπάρχει δυνατότητα επιλογής σχεδίου παρά μόνο χρώματος το οποίο το αποφασίζετε κατά την επιλογή του χρώματος
Εξωτερικές διαστάσεις καναπέ:
- Τριθέσιος: Μήκος 250εκ | Βάθος 95εκ | Ύψος 85εκ
- Ύψος καθίσματος 43εκ.

Μπορείτε να δείτε από κοντά τα δείγματα των διαθέσιμων χρωμάτων στο reGroup shop, Λεωφόρος Μεσογείων 401 Αγία Παρασκευή, Αττική 15343 (δεν αποστέλλονται)

"Kalymnos"
Διαθέτει χρώματα βαφής ξύλου από την πρωτοπόρο Γερμανική εταιρεία φυσικών χρωμάτων AURO η οποία εγγυάται τη συνεπή, οικολογική και φυσική επιλογή πρώτων υλών. Η πλήρης δημοσίευση όλων των συστατικών σε κάθε συσκευασία εξασφαλίζει τη μέγιστη διαφάνεια και αποτελεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό κριτήριο επιλογής και για άτομα με αλλεργίες.

Προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα, εξελιγμένα παρασκευάσματα εξειδικευμένων ερευνητών, που ανταποκρίνονται στις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές. Εκφράζει το σφυγμό της εποχής και χάρη στην πολυετή εμπειρία της εξελίσσει πρωτοποριακά προϊόντα χαράζοντας τη μελλοντική πορεία.

Από την ποιότητα των προϊόντων AURO έχουμε υψηλές απαιτήσεις: Η ποιότητα εκτιμάται συγχρόνως με την ίδια βαρύτητα που αναγνωρίζεται σε όλα τα κριτήρια, από άποψη οικολογική και κοινωνική, υγείας και αισθητικής, τεχνολογίας και οικονομίας. Αυτή η ολοκληρωμένη προσπάθεια επιβραβεύθηκε επανειλημμένα με επώνυμα βραβεία και διακρίσεις.

Μαξιλάρια Standard
Τα μαξιλάρια καθισμάτων Fokas standard cushion χρησιμοποιούν υψηλής ανθεκτικότητας και πυκνότητας αφρό πολυουρεθάνης που παρέχει ανθεκτικότητα, υποστήριξη και άνεση. Ο αφρός πολυουρεθάνης είναι τυλιγμένος σε ένα γενναιόδωρο μαλακό στρώμα από ίνες πολυεστέρα Dacron. Για επιπλέον μαλακή και βελούδινη εμφάνιση, το μαξιλάρι γεμίζει με ειδικό μίγμα εμφυσημένων πολυεστερικών ινών και για την αποφυγή της μετατόπισης, εισάγεται σε κάλυμμα υφάσματος. Στη συνέχεια το μαξιλάρι εισάγεται σε θήκη από δέρμα με φερμουάρ. Αυτό παρέχει μια άνεση στο κάθισμα και μακροχρόνια αντοχή, που διατηρεί το σχήμα του μαξιλαριού για τα επόμενα χρόνια.

Μαξιλάρια Pleasure
Το μαξιλάρι Fokas pleasure cushion περιλαμβάνει πούπουλα και προσφέρει περισσότερη απόλαυση στο κάθισμα. Η κατασκευή είναι η ίδια με το μαξιλάρι Fokas standard cushion, με τη διαφορά ότι η επάνω πλευρά του μαξιλαριού έχει ανοίξει με κατεύθυνση προς τα κάτω και είναι γεμάτο με μείγμα από φτερά πάπιας 70% και πολυεστερικών ινών 30%. Η επιλογή φτερών προσφέρει ένα πιο βελούδινο και μαλακότερο κάθισμα, αλλά όπως όλα τα μαξιλάρια καθισμάτων φτερών, τείνουν να εξομαλυνθούν με την πάροδο του χρόνου και πρέπει να αναδιατάσσονται, περιστασιακά.


Fokas House

Η εταιρεία Fokas House, δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής επίπλων από το 1972 μέχρι σήμερα εξελίσσοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Το πελατολόγιό της συμπεριλαμβάνει καταστήματα και εκθέσεις επίπλων, ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια και καφετέριες.

Τα προσφερόμενα έπιπλα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με τη χρήση υψηλής ποιότητας πρώτων υλών και υπό την καθοδήγηση γνωστών σχεδιαστών, σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς.

Δείτε όλες τις προσφορές από Fokas House εδώ.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα