Ασφαλές & Γρήγορο Τρύπημα Αυτιών με την Ιατρική Μέθοδο Blomdahl, στο Velvet Swan στη Γλυφάδα (από 11,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 11,90€ από 20€ για Τρύπημα Αυτιού με την Ιατρική Μέθοδο Blomdahl (1 Τρύπα)
  • 21,90€ από 40€ για Τρύπημα Αυτιού με την Ιατρική Μέθοδο Blomdahl (2 Τρύπες)
  • Χρησιμοποιούνται σκουλαρήκια medical plastic (σιλικόνη) ιατρικών προδιαγραφών, της εταιρίας Blomdahl
  • Συνίσταται για παιδιά και για ενήλικες που θέλουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκτήσουν αλλεργία στο νικέλιο κατά τη διάρκεια επούλωσης. 
Blomdahl
Σκουλαρίκια Medical plastic (σιλικόνη) – το μοναδικό στον κόσμο τρύπημα αυτιών με 0% περιεκτικότητα σε νικέλιο. Επειδή η επιθυμία των παιδιών για piercing στα αυτιά όλο και αυξάνονται, η Blomdahl σχεδίασε σκουλαρίκια από Medical plastic που ζυγίζουν κατά το 1/5 λιγότερο από ότι τα ατσάλινα σκουλαρίκια.

Όλα τα σκουλαρίκια είναι διακριτικά και κατασκευάζονται από πέτρες Swarovski

Τα κουμπώματα ασφαλείας είναι τοποθετημένα στην άκρη των «καρφιών» του σκουλαρικιού ώστε να διασφαλιστεί ότι ο αέρας θα κυκλοφορεί καλύτερα γύρω από τη τρύπα, βοηθώντας την ταχύτερη και υγιή επούλωση της πληγής. Το κούμπωμα ασφαλείας τοποθετείται στην αιχμηρή μεριά του καρφιού με μορφή κάψας για να μην ενοχλεί ή να είναι επιβλαβής για το δέρμα πίσω από το αυτί. Τα σκουλαρίκια που τρυπάνε τα αυτιά, είναι πιο χοντρά από τα κανονικά σκουλαρίκια με διάμετρο 1.3mm. Έτσι διασφαλίζεται καλύτερη τρύπα κατά την επούλωση.

Η σουηδική εταιρεία Blomdhal δίνει προτεραιότητα στο τρύπημα των αυτιών και την εφαρμογή σκουλαρικιών που γίνεται με ιατρική μέθοδο.

Φιλικά προς το δέρμα υλικά - ακόμα και για άτομα με αλλεργία

Τα σκουλαρίκια τρυπήματος κατασκευάζονται υπό την καθοδήγηση δερματολόγων και είναι κατάλληλα για όλους , ακόμα και αν κάποιος ήδη έχει αλλεργία.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα