1-6 Συνεδρίες με Cavitation+RF για Αντιμετώπιση Χαλάρωσης σε Σώμα & Πρόσωπο, στο Velvet Swan στη Γλυφάδα (από 39€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 39€ από 100€ για 1 Συνεδρία Cavitation+RF για Αντιμετώπιση Χαλάρωσης, με το Cocoon Duo Τechnology
  • 149€ από 400€ για 4 Συνεδρίες Cavitation+RF για Αντιμετώπιση Χαλάρωσης, με το Cocoon Duo Τechnology
  • 199€ από 600€ για 6 Συνεδρίες Cavitation+RF για Αντιμετώπιση Χαλάρωσης, με το Cocoon Duo Τechnology
  • Επιλογή από περιοχές του προσώπου & του σώματος
  • Η διάρκεια της συνεδρίας υπολογίζεται στα 30'-60' & πραγματοποιείται ανά 1-2 εβδομάδες
  • Μπορεί να εφαρμοστεί όλους τους μήνες του χρόνου και σε κάθε τύπο δέρματος
  • Ανάλογα με την περίπτωση, προτείνεται ο απαιτούμενος αριθμός συνεδριών, οι οποίες συνήθως κυμαίνονται στις 6-12
  • Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από την πρώτη συνεδρία
Cocoon Duo Τechnology
Καταπολεμήστε κυτταρίτιδα και χαλάρωση ανώδυνα στο χώρο της Velvet Swan με την βοήθεια της No1 τεχνολογίας παγκοσμίως! Το Μηχάνημα Cocoon Duo Τechnology συνδυάζει δύο διαφορετικές τεχνολογίες: την σπηλαίωση (Cavitation) και τις ραδιοσυχνότητες. Για τις ραδιοσυχνότητες το μηχάνημα χρησιμοποιεί ποικιλία κεφαλών μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων(RF).

Η μονοπολική κεφαλή θερμαίνει τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος,ενώ η διπολική κεφαλή προκαλεί επιφανειακή θερμότητα. Έτσι, πραγματοποιείται θερμική λύση του υποδόριου λίπους με ταυτόχρονη σύσφιγξη του συνδετικού ιστού σε περιοχές με συσσώρευση λίπους και χαλάρωση του δέρματος. Αυτή η ελεγχόμενη εσωτερική αύξηση της θερμοκρασίας κινητοποιεί τον οργανισμό να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη με αποτέλεσμα τη βελτίωση της επιδερμίδας και τη λείανση και σμίλευση του δέρματος, ενώ παράλληλα προκαλεί αύξηση της κυκλοφορίας και συρρίκνωση των λιποκυττάρων. Η σπηλαίωση αφορά το σχηματισμό φυσαλίδων αερίου μέσα στα λιποκύτταρα,χάρη στην ενέργεια ειδικού υπερήχου. Η διόγκωση και τελικά η “έκρηξη”της φυσαλίδας οδηγεί σε μη αναστρέψιμη καταστροφή των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και ρευστοποίηση του λίπους (λιπόλυση). Τα κατεστραμμένα λιποκύτταρα και το λιωμένο λίπος ακολουθούν τη φυσιολογική μεταβολική πορεία και αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό. Τα λιποκύτταρα που καταστρέφονται δεν μπορούν να αναγεννηθούν και έτσι τα αποτελέσματα είναι σχετικά μόνιμα. Αυτό βέβαια προϋποθέτει πως θα ακολουθηθεί μία ισορροπημένη διατροφή. 

Αποθεραπεία:
Το Cocoon είναι ανώδυνο, απλά οι ραδιοσυχνότητες προκαλούν μια ανεκτή αίσθηση θερμότητας στην υπό θεραπεία περιοχή. Μετά τη συνεδρία υπάρχει περίπτωση να εμφανιστούν ήπιο οίδημα και ερυθρότητα, τα οποία υποχωρούν άμεσα.

Αντενδείξεις: Η θεραπεία δεν πραγματοποιείται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις έντονης φλεβικής ανεπάρκειας και ανοικτών τραυμάτων.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα