Πλήρης Γυναικολογικός Έλεγχος: Test Pap, Ψηλάφηση Μαστών & Ενδοκολπικός Υπέρηχος, στο Αιμοδιάγνωση Med στη Νέα Κηφισιά

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 44,90€ από 70€ για Πλήρη Γυναικολογικό Έλεγχο: Test Pap + Ψηλάφηση Μαστών + Ενδοκολπικός Υπέρηχος

Αιμοδιάγνωση Med

Σας παρέχουν πλήρεις παροχές Υγείας, Πρόληψης, Διάγνωσης, Ευεξίας και Ενημέρωσης. Τα εργαστήρια διαθέτουν πιστοποίηση ελέγχου και ποιότητας ISO 9001-2008 και διαπίστευση ποιότητας κατά ISO 15189 στην διενέργεια των αναλύσεων τόσο στα προ-αναλυτικά όσο και στα μετά-αναλυτικά στάδια.

Επιπλέον,η εγκυρότητα των διαγνωστικών αναλύσεων των εργαστηρίων Αιμοδιάγνωση med διασφαλίζεται μέσω της συμμετοχής σε μια σειρά προγραμμάτων εξωτερικού Ποιοτικού Ελέγχου (NEQAS, EQAS, QCS-Roche, ΕΣΕΑΠ).
Τα εργαστήρια Αιμοδιάγνωση med αποτελούν ένα σύνολο υποδομών και παροχών με σκοπό την άριστη, ποιοτική και έγκυρη εξυπηρέτηση των ασθενών τους.

Στο σύγχρονο διαγνωστικό ιατρείο μπορείτε να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία και την ισορροπία του εαυτού σας. Με μια απλή αιμοληψία χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού μπορείτε να ελέγξετε τους βιολογικούς δείκτες που επηρεάζουν την υγεία σας με αξιόπιστα και αυθημερόν αποτελέσματα, πάντοτε υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του Ιατρού Βιοπαθολόγου.

Από το 1979 δίπλα σας, για κάθε Ιατρικό και Προληπτικό έλεγχο διαθέτουν: Βιοπαθολογικό, Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Ακτινολογικό εργαστήριο και όλες τις Κλινικές ειδικότητες καθώς και Εξειδικευμένα τμήματα όπως Αθλητικό, Κρυοθεραπεία και Τοπική Κρυοθεραπεία, Ποδολογία και πλήρες Οδοντιατρικό τμήμα. Επιπρόσθετα διαθέτουν Ειδικά τμήματα για Σεμινάρια και Ομιλίες. 

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα