Cavitation & Pressotherapy για Απώλεια Βάρους, Τοπικού Πάχους & Κυτταρίτιδας, στο Elegance Health & Beauty Center, στο Σύνταγμα

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 22,90€ από 160€ για 2 Συνεδρίες Cavitation (30') + 2 Συνεδρίες Pressotherapy-Λεμφικής Αποσυμφόρησης (30')
  • 39,90€ από 210€ για 3 Συνεδρίες Cavitation (30') + 3 Συνεδρίες Pressotherapy-Λεμφικής Αποσυμφόρησης (30') + Μηνιαίο Πρόγραμμα Διατροφής 4 Επισκέψεων (1 φορά την εβδομάδα) & 2 Λιπομετρήσεις
Το καλοκαίρι πλησιάζει και το μεγαλύτερο σας άγχος πριν βγείτε στην παραλία, είναι η κυτταρίτιδα και τα "ψωμάκια" που κρύβατε επιμελώς κάτω από τα φαρδιά χειμωνιάτικα ρούχα. Μην ανησυχείτε! Για όλα υπάρχει λύση, αφού με έναν συνδυασμό θεραπειών που έχουν ετοιμάσει στο Elegance, θα απαλλαγείτε και από τα δύο.

Cavitation
Το cavitation (σπηλαίωση) είναι η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική λύση στην μείωση του λίπους. Με την χρήση υπερήχων υψηλής ισχύος επιτυγχάνεται η διάσπαση του λίπους άμεσα και αποτελεσματικά. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας. 

Πρεσσοθεραπεία
Με τη μέθοδο αυτή, ασκούνται πιέσεις πάνω στην περιοχή των γαγγλίων με σκοπό τη βελτίωση του κυκλοφορικού. Συμβάλλει στα προβλήματα κυτταρίτιδας και τοπικού πάχους. Είναι ιδανική για γλουτούς, μηρούς, γάμπες, περιφέρεια και κοιλιά, καθώς και για προβλήματα κατακράτησης υγρών και οιδημάτων, αφού ενεργοποιεί το κυκλοφορικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών.

Παράλληλα με τις θεραπείες θα σας δώσουν κι ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής, το οποίο θα συμβάλλει σε πιο γρήγορα αποτελέσματα, αν το τηρείτε σωστά. Όταν ολοκληρώσετε το πρόγραμμα, θα είστε έτοιμες για να βάλετε το αγαπημένο σας μπικίνι χωρίς κανέναν άγχος.

Elegance Health & Beauty Center

Το πρότυπο κέντρο Ιατρικής Αισθητικής και Αδυνατίσματος Elegance Health and Beauty Center ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούλιο του 2011 με έδρα το Σύνταγμα.

Ένας πολυδύναμος χώρος ομορφιάς και υγείας, που βρίσκεται πολύ κοντά στο Μετρό και είναι ένας μικρός παράδεισος χαλάρωσης και ευεξίας. Ένας νέος χώρος που έχει φροντίσει να αναδείξει την πιο δημιουργική του πλευρά, δεν μπορεί παρά να είναι μια νέα πηγή φωτός σε μια κουρασμένη πόλη που ιδιαίτερα τώρα το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Ένας νέος χώρος που έχει καταφέρει σε σύντομο χρονικό διάστημα να βγάζει τον καλύτερο εαυτό του και να δώσει τα διαπιστευτήρια του με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.

Το Elegance είναι ένα κέντρο Ιατρικής Αισθητικής με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που η βασική του φιλοσοφία είναι η ανθρώπινη επαφή με τα μέλη του και η συνεχής παρακολούθηση προκειμένου να επιτύχουν το προσδοκούμενο αποτέλεσμα.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς καλύπτουν την κάθε ανάγκη και επιθυμία του πελάτη χάρη σε ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες που ανταποκρίνονται σε κάθε περίπτωση με πολύ προσιτές τιμές.

Το Elegance απαρτίζεται από γιατρούς, διαιτολόγους και αισθητικούς που θα χαρούν να σας εξυπηρετήσουν και να σας ενημερώσουν με λεπτομέρεια για τις παροχές του χώρου.

Η μεγαλύτερη απόδειξη όλων αυτών είναι τα εγγεγραμμένα μέλη τα οποία με απόδειξη το αποτέλεσμα της θεραπείας τους παροτρύνουν φίλους και γνωστούς να επισκεφτούν το χώρο και να απολαύσουν χαλαρώνοντας θεραπείες βάση των αναγκών τους!

Στον χώρο του Elegance θα απολαύσετε ένα εύρος σύγχρονων ιατρικών υπηρεσιών αισθητικής και αποτρίχωσης προσώπου και σώματος, που θα σας αναζωογονήσουν και θα αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σας!

Θεραπείες περιποίησης, τόνωσης και σύσφιξης της επιδερμίδας, αντιγήρανσης, αδυνατίσματος, αποτρίχωσης, χαλάρωσης και ευεξίας με τη χρήση των πλέον σύγχρονων και αποτελεσματικών μεθόδων και μηχανημάτων.

Στο κέντρο θα βρείτε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες επιτυχημένες τεχνικές, τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό - γιατρούς, διαιτολόγους, αισθητικούς, διατροφολόγους – και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα