Ημιμόνιμο Μακιγιάζ-Tattoo Φρυδιών με Τεχνική Microblading (Τρίχα-Τρίχα), στο Skin Logic στη Γλυφάδα, με 149€ από 300€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 149€ από 300€ για Ημιμόνιμο Μακιγιάζ Φρυδιών Microblading (τρίχα-τρίχα)
Το Microblading είναι μια χειρωνακτική τεχνική ημιμόνιμης διάρκειας για τον σχεδιασμό των φρυδιών. Το σχήμα των φρυδιών σχεδιάζεται με βάσει την μορφολογία του προσώπου. Οι χρωστικές απλώνονται στην ανώτερη στοιβάδα  της επιδερμίδας με την χρήση αποστειρωμένων εργαλείων μιας χρήσης. Τα χρώματα επιλέγονται να ταιριάζουν στην φυσική απόχρωση των μαλλιών ή των φρυδιών. Μετά την επούλωση το χρώμα ίσως εμφανίζεται αρκετά πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα.

Οι τρίχες πάντοτε σχεδιάζονται βάσει της φυσικής έκφυσης των τριχών, ώστε να υπάρχει πιο ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Όταν το άτομο έχει πολύ αραιές και αδύναμες φυσικές τρίχες, η χειρωνακτική τεχνική συνδυάζεται με μηχάνημα, για να δοθεί σκίαση που θα αυξήσει τον όγκο των φρυδιών. 

Η διόρθωση γίνεται ένα περίπου μήνα μετά την πρώτη εφαρμογή, γιατί το 10-15% των τριχών προβλέπεται να εξαφανιστούν μέσα από την φυσική λειτουργία του οργανισμού  κατά την περίοδο της επούλωσης.Η μετα-θεραπεία συντελεί στο 70% της επιτυχούς διαδικασίας. Η συνεχής τήρηση των οδηγιών από τον ειδικό  επηρεάζει απόλυτα την αποθεραπεία. Αν δεν τηρηθούν οι συμβουλές πλήρως, μπορεί να χαθεί ακόμη και το 80% των σχεδιασμένων τριχών.

Η διαδικασία γίνεται με εργαλεία μιας χρήσης αποστειρωμένα και χρωστικές εγκεκριμένες για εφαρμογές δερματοστιξιας. Διαρκούν 3,5 ώρες η πρώτη και 2,5 η επαναληπτική. Δεν είναι όλα τα δέρματα κατάλληλα για αυτή την τεχνική. Απαιτείται επανάληψη μετά από 12-18 μήνες.

Skin Logic

Το Ινστιτούτο Αισθητικής & Κοσμητολογίας Skin Logic διευθύνεται από την Έφη Μικελάτου, η οποία εδώ και 30 χρόνια φροντίζει για την ομορφιά σας με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Το επιστημονικό προσωπικό του, αποτελείται από Πτυχιούχους Αισθητικούς-Κοσμητολόγους και τo κέντρο συνεργάζεται με κορυφαίες αντιπροσωπείες μηχανημάτων και καλλυντικών, με στόχο την ομορφιά, την αντιγήρανση και την ευεξία.

Σας υπόσχονται το καλύτερο αποτέλεσμα, γιατί εκπαιδεύονται διαρκώς στις πιο σύγχρονες εφαρμογές Ιατρικής Αισθητικής σε Διεθνή και Ελληνικά Επιστημονικά Συνέδρια. Για να σας προσφέρουν τα ασφαλή αποτελέσματα που επιθυμείτε συνεργάζονται μόνο με εξειδικευμένους επιστήμονες.

Το Skin Logic σας δίνει τη δυνατότητα να κλείσετε το ραντεβού σας με Δερματολόγο ιατρό, για να σας ενημερώσει σχετικά με ό,τι νεότερο στην αντιγήρανση και να σας προτείνει την πιο εφικτή και αποτελεσματική λύση σε κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας σας. Στο κέντρο θα βρείτε σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εφαρμογές Laser για αποτρίχωση, ανάπλαση δέρματος, αντιμετώπιση ευρυαγγειών, δυσχρωμιών, ακμής κυτταρίτιδας.

Υπηρεσίες:
  • Αισθητική Προσώπου
  • Αισθητική Σώματος
  • Laser Αποτρίχωση
  • Ανδρική Περιποίηση
  • Αποκατάσταση Μαλλιών
  • Μόνιμο Μακιγιάζ
  • Θεραπείες Wellness
  • Καλλυντικά
Εύκολη πρόσβαση & διαθέσιμο ελεύθερο πάρκινγκ

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα