Παιδικό Musical «Η Ακρίδα, ο Βάτραχος...και το Καλό Συναπάντημα!», στο Θέατρο Σοφούλη, με 10€ για 2 Άτομα

More Views

Δείτε την Προσφορά 

xorhgoi

Δείτε την Προσφορά

  • 10€ από 20€ για Είσοδο 2 Ατόμων στο Παιδικό Musical «Η Ακρίδα, ο Βάτραχος...και το Καλό Συναπάντημα!»
  • Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 11:30
Συντελεστές
Κείμενο-Στίχοι-Μουσική: Τάσος Ιωαννίδης
Σκηνοθεσία: Παυλίνα Χαρέλα
Χορογραφίες: Ελένη Χρυσομάλλη
Εικονογράφηση: Μαριλένα Αγγελιδου
Διαδραστικό video και cartoon: Κλείτος Κυριακίδης
Σκηνικά: Βίκη Βουρνιά (Dream workers)
Βοηθός σκηνογράφου – μάσκες: Ελίζα Μοσχοπούλου
Κοστούμια: Moda system

Παίζουν: Ιωάννα Γεωργαντά, Δημήτρης Δάγκαλης, Ελένη Χρυσομάλλη. Φιλική συμμετοχή: Βαλάντης Γαργάνης

Από τον δημιουργό των musical "Λάχανα και Χάχανα" και «το Καρύδι και το Χριστουγεννιάτικο κέικ», Τάσο Ιωαννίδη, παρουσιάζεται στο Θέατρο Σοφούλη το παιδικό musical «Η Ακρίδα, ο Βάτραχος...και το Καλό Συναπάντημα!».

Ένας επίμονος Βάτραχος με περισσή αυταρέσκεια, προσπαθεί να πείσει μια ταπεινή Ακρίδα να τον ανταγωνιστεί στο πήδημα. Η άρνησή της, κάνει τον Βάτραχο ακόμη πιο επίμονο. Οι αντικρουόμενες συμβουλές των πλασμάτων που… συναπαντιούνται στο λιβάδι: της κουκουβάγιας, της καρακάξας και του γαϊδάρου, θα προβληματίσουν την Ακρίδα. Μετά από πολλή περίσκεψη, η Ακρίδα θα πάρει μια… απρόσμενη απόφαση και θα στείλει τον Βάτραχο… από κει που ήρθε…

Η ακρίδα, ο βάτραχος και το καλό συναπάντημα» είναι ένα παιδικό musical γεμάτο χιουμοριστικές ανατροπές, με ιδιόμορφους χαρακτήρες που ζουν σε ένα μαγικό λιβάδι. 

Η ταπεινοφροσύνη και ο σεβασμός, η σπουδαιότητα της  φιλίας, η ανωτερότητα, η προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι, αλλά και αγάπη για τον εαυτό μας, μηνύματα για τα παιδιά που υφαίνουν την πλοκή  μέσα από ένα υπέροχο, διαδραστικό παραμύθι γεμάτο χιούμορ και… μαγεία!


Θέατρο Σοφούλη

Το θέατρο Σοφούλη με έδρα τη Θεσσαλονίκη δημιουργήθηκε το 2001 από μία ομάδα ανήσυχων καλλιτεχνών και διατηρεί ένα σταθερό πυρήνα συνεργατών και καλλιτεχνικού προσωπικού. Βασική του επιδίωξη είναι η προαγωγή της θεατρικής τέχνης με παραστάσεις υψηλών καλλιτεχνικών κριτηρίων . Προτεραιότητα του θεάτρου Σοφούλη αποτελεί η παιδική σκηνή και η ανάδειξη νέων έργων, παράλληλα με σκηνοθετικές αναζητήσεις σε έργα του παγκόσμιου κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Δείτε το Θέατρο Σοφούλη στο Site και στο Facebook

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα