Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας SwimCount για Απλή & Γρήγορη Εξέταση από το Σπίτι με Εγκυρότητα έως και 95% & Γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ

More Views

Δείτε την Προσφορά 

Δείτε την Προσφορά

  • 44€ από 54,90€ για Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας SwimCount, με Παραλαβή από το Κατάστημα
  • 47€ από 54,90€ για Τεστ Ανδρικής Γονιμότητας SwimCount, με Πανελλαδική Αποστολή
Το SwimCount είναι ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν και αποτελεί το πρώτο αυτοδιαγνωστικό τεστ με το οποίο ένας άνδρας μπορεί να λάβει μια αξιόπιστη απάντηση στην ερώτηση "Μπορώ να γίνω πατέρας;". 

Το τεστ  SwimCount αποτελεί το πιο απλό, εύκολο και γρήγορο αυτοδιαγνωστικό τεστ ανδρικής γονιμότητας και παράλληλα το πιο αξιόπιστο καθώς δεν μετρά απλώς την ποσότητα του σπέρματος στο οποίο περιέχονται και νεκρά ή μή κινητικά σπερματοκύτταρα, όπως κάνουν άλλα παρόμοια αυτοδιαγνωστικά τέστ, αλλά τη συγκέντρωση των κινητικών σπερματοκυττάρων, που είναι αυτά που μπορούν να οδηγήσουν σε εγκυμοσύνη.

Έτσι, εντός 30 λεπτών μέσω χρωματικού αποτελέσματος, το τεστ δείχνει εάν η ποσότητα των κινητικών σπερματοζωαρίων είναι χαμηλότερη ή υψηλότερη της τιμής που ορίζει ο Π.Ο.Υ. για το φυσιολογικό σπέρμα (5 εκατομμύρια κινητικά σπερματοζωάρια ανά χιλιοστό του λίτρου).

Το προϊόν κατασκευάζεται στη Δανία και πρωτοήρθε στην ελληνική αγορά στα τέλη του 2016, ενώ η χώρα μας αποτελεί μια από τις πρωτοπόρους στην εισαγωγή του προφυλακτικού SwimCount, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή του δείγματος με συμμετοχή του συντρόφου.

Είναι εγκεκριμένο και πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση με CE Mark, γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ, ενώ συνοδεύεται και από κλινικές μελέτες διεξαχθείσες από διακεκριμένους επιστήμονες.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα