Πλήρες Πακέτο Εξετάσεων για Αφροδίσια Νοσήματα & Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων από Ιατρό, με 18,90€

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 18,90€ από 100€ για Ολοκληρωμένη Εξέταση για Αφροδίσια Νοσήματα με Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων από Ιατρό, Αγωγή & Συνταγογράφηση (εάν χρειαστεί)
  • Αιματολογική εξέταση: Ηπατίτιδα Β (HbsAg), Ηπατίτιδα C (ANTI-HCV), AIDS (HIV), Σύφιλη (VDRL)
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, από τον Covid-19, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έχει εφαρμόσει αυστηρή εσωτερική διαδικασία με τον απαραίτητο έλεγχο, πριν την είσοδό των ασθενών και συνοδών, με θερμομέτρηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου-εντύπου από υπάλληλο του Ι.Κ. και υπογραφή  του συγκεκριμένου Εντύπου από τον ασθενή και τον συνοδό. Λόγω της διαδικασίας του επιπλέον υπαλλήλου, από τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει πιθανή καταβολή extra χρέωσης 5€ στον ασθενή. Bάσει των προδιαγραφών λειτουργίας των ιατρικών επιχειρήσεων η πολιτική αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως τον Οκτώβριο όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.   

Πριν την επικύρωση του ραντεβού η γραμματεία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο, για τις λεπτομέρειες εισόδου  (ατομική μάσκα κλπ) και την extra χρέωση.  Ο ασθενής αποδέχεται και συμφωνεί στην επιβεβαίωση του ραντεβού ή αποφασίζει να επισκεφθεί άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο Ιατρικό Κέντρο. Το Ιατρικό Κέντρο, τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα όρια διατήρησης ασθενών και συνοδών στους χώρους αναμονής, ως και τις εν Συνθήκες Υγιεινής.


Μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων πιστεύει ότι οι σεξουαλικώς μεταδιδόμενες ασθένειες, δεν τους αφορούν και είναι κάτι που συμβαίνει μόνο σε όσους έχουν άστατη σεξουαλική ζωή. Δυστυχώς οι στατιστικές έχουν δείξει άλλα και ανά πάσα στιγμή καθένας εκτίθεται σε κίνδυνο, δεδομένου ότι υπάρχουν άνθρωποι που νοσούν και δεν το γνωρίζουν.

Ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθείτε, εκτός από το προφυλακτικό, είναι η συχνή εξέταση, ειδικά αν δεν είστε μοναγαμικοί... Ο έλεγχος γίνεται με μία απλή εξέταση αίματος, η οποία περιλαμβάνει τα πιο συχνά μεταδιδόμενα αφροδίσια νοσήματα. Είναι ένα δώρο ζωής για εσάς και το έτερόν σας ήμισυ ή τους κατά καιρούς σεξουαλικούς σας συντρόφους.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα