Ορθοπεδικές Εξετάσεις & Έλεγχος Παθήσεων, με Ακτινογραφία, Διάγνωση & Αγωγή (από 18,90€)

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 18,90€ από 40€ για Κλινική Εξέταση από Ορθοπεδικό Ιατρό με Διάγνωση & Αγωγή (εάν χρειάζεται)
  • 28,90€ από 60€ για Κλινική Εξέταση από Ορθοπεδικό Ιατρό με Διάγνωση & Αγωγή (εάν χρειάζεται) & Ακτινογραφία Οργάνου (Face & Profile)
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, από τον Covid-19, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έχει εφαρμόσει αυστηρή εσωτερική διαδικασία με τον απαραίτητο έλεγχο, πριν την είσοδό των ασθενών και συνοδών, με θερμομέτρηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου-εντύπου από υπάλληλο του Ι.Κ. και υπογραφή  του συγκεκριμένου Εντύπου από τον ασθενή και τον συνοδό. Λόγω της διαδικασίας του επιπλέον υπαλλήλου, από τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει πιθανή καταβολή extra χρέωσης 5€ στον ασθενή. Bάσει των προδιαγραφών λειτουργίας των ιατρικών επιχειρήσεων η πολιτική αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως τον Οκτώβριο όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.   

Πριν την επικύρωση του ραντεβού η γραμματεία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο, για τις λεπτομέρειες εισόδου  (ατομική μάσκα κλπ) και την extra χρέωση.  Ο ασθενής αποδέχεται και συμφωνεί στην επιβεβαίωση του ραντεβού ή αποφασίζει να επισκεφθεί άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο Ιατρικό Κέντρο. Το Ιατρικό Κέντρο, τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα όρια διατήρησης ασθενών και συνοδών στους χώρους αναμονής, ως και τις εν Συνθήκες Υγιεινής.


Μία επίσκεψη στον ορθοπεδικό είναι απαραίτητη σε όσους υποφέρουν από τραυματισμούς που προέρχονται από αθλητικές ή άλλες δραστηριότητες. Τα μυοσκελετικά προβλήματα δεν πρέπει να τα αγνοείτε, γιατί μελλοντικά θα σας ταλαιπωρήσουν χειρότερα. Η προσωπική εμπειρία και η άριστη επιστημονική γνώση του ειδικού Ορθοπεδικού Ιατρού θα συμβάλλει στην έγκαιρη αντιμετώπιση και αποκατάσταση των ορθοπεδικών Παθήσεων, όπως:

  • Παθήσεις  ώμου όπως σύνδρομο υπακρωμιακής προστριβής, ρήξη τενόντων στροφικού πετάλου, τενοντίτιδας, αστάθεια ώμου, κ.λπ. 
  • Παθήσεις αγκώνα όπως επικονδυλίτιδα, ωλένια νευρίτιδα, παθήσεις καρπού – άκρα χειρός όπως σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, τενοντοελυτρίτιδες, νόσος Kiemboeck, mallet finger, κ.λπ.
  • Παθήσεις ισχίου όπως οστεοαθρίτιδα ισχίου, παθήσεις γόνατος όπως ρήξη μηνίσκου, ρήξη πρόσθιου - οπίσθιου χιαστού συνδέσμου, εξάρθρημα επιγονατίδας, εκφυλιστικές αλλοιώσεις, κ.λπ. 
  • Παθήσεις γόνατος- οστεοαρθρίτιδα, οστεονέκρωσης, παθήσεις ποδοκνημικής και ποδιού όπως βλασοπλατυποδία, βλαισός μεγάλου δακτύλου (Hallux Valgus), μεταταρσαλγία, παθήσεις αυχένα όπως αυχενικό σύνδρομο, αστάθεια αυχένος, κ.λπ.
  • Παθήσεις σπονδυλικής στήλης (Οσφυαλγία, Δισκοπάθεια, κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου (ΚΜΔ), σπονδυλική στένωση, οστεοπόρωση, σκολίωση, κύφωση, σπονδυλόλυση, σπονδυλολιθίσθηση, σπονδυλική αστάθεια, τραυματισμοί σπονδυλικής στήλης.

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα