Γυναικολογικός Έλεγχος με Τεστ ΠΑΠ, Thin Prep, Υπέρηχο, Ψηλάφηση Μαστού, HPV Screen+PCR, Κλινική Εξέταση+Εκτίμηση Αποτελεσμάτων

More Views

Δείτε την Προσφορά

  • 14,90€ από 35€ για Test PAP & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο - ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ -
  • 18,90€ από 45€ για Κλινική Εξέταση σε Γυναικολόγο, με Χορήγηση Αγωγής (εάν απαιτείται)
  • 39€ από 70€ για Test PAP, Ενδοκολπικός Υπέρηχος, Ψηλάφηση Μαστού, Κλινική Εξέταση & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο
  • 85€ από 120€ για Thin Prep: Test Pap Υγρής Φάσης, Ενδοκολπικός Υπέρηχος & Εκτίμηση Αποτελεσμάτων από Γυναικολόγο
  • 85€ από 180€ για Κλινική Εξέταση σε Γυναικολόγο, Thin Prep: Test Pap Υγρής Φάσης, HPV Screen & Realtime PCR
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, από τον Covid-19, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έχει εφαρμόσει αυστηρή εσωτερική διαδικασία με τον απαραίτητο έλεγχο, πριν την είσοδό των ασθενών και συνοδών, με θερμομέτρηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου-εντύπου από υπάλληλο του Ι.Κ. και υπογραφή  του συγκεκριμένου Εντύπου από τον ασθενή και τον συνοδό. Λόγω της διαδικασίας του επιπλέον υπαλλήλου, από τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει πιθανή καταβολή extra χρέωσης 5€ στον ασθενή. Bάσει των προδιαγραφών λειτουργίας των ιατρικών επιχειρήσεων η πολιτική αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως τον Οκτώβριο όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.   

Πριν την επικύρωση του ραντεβού η γραμματεία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο, για τις λεπτομέρειες εισόδου  (ατομική μάσκα κλπ) και την extra χρέωση.  Ο ασθενής αποδέχεται και συμφωνεί στην επιβεβαίωση του ραντεβού ή αποφασίζει να επισκεφθεί άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο Ιατρικό Κέντρο. Το Ιατρικό Κέντρο, τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα όρια διατήρησης ασθενών και συνοδών στους χώρους αναμονής, ως και τις εν Συνθήκες Υγιεινής.


Οι εξετάσεις διενεργούνται σε Γυναικολογικό Τμήμα εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα στο διαγνωστικό και θεραπευτικό τομέα, που στελεχώνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς.

Σκοπός του γυναικολογικού τμήματος είναι: 
  • Πρόληψη και ενημέρωση των γυναικών για τις γυναικολογικές παθήσεις.
  • Δια βίου προληπτική παρακολούθηση των γυναικών, έτσι ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα να διαγνωστεί στο αρχικό και πλήρως ιάσιμο στάδιο.
  • Διάγνωση γυναικολογικών παθήσεων είτε κλινικά, είτε με την βοήθεια διαγνωστικών εξετάσεων και κυτταρολογικών αναλύσεων.
  • Αντιμετώπιση των γυναικολογικών παθήσεων όπως ορμονικών διαταραχών (σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών, πρόωρη εμμηνόπαυση, ακατάστατη ωορηξία), σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, λοίμωξη από τον ιό των κονδυλωμάτων HPV, φλεγμονές και λοιμώξεις γυναικολογικών παθήσεων, παθήσεις της μήτρας (ινομυώματα, διθάλαμος μήτρα),  ενδομητρίωση, υπογονιμότητα, κ.λπ.
Κύριο μέλημα του τμήματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γυναικολογικών υπηρεσιών σε ένα ζεστό, ασφαλές και χωρίς άγχος περιβάλλον.

Το Thin Prep Pap Test είναι η πρώτη εξέλιξη του κλασσικού Test Pap μετά από 50 χρόνια. Έγκυρες πηγές παγκοσμίως, έχουν αποδείξει ότι το thin Prep - Pap Test δίνει ακριβέστερα αποτελέσματα (πάνω από 90%) από ότι το συμβατικό Test Pap.

Το Thin Prep Pap Test αποτελεί σήμερα την πιο ευαίσθητη μέθοδο πρόληψης και διάγνωσης αλλοιώσεων του τραχήλου της μήτρας. Επιτρέπει τη διενέργεια επιπλέον εξετάσεων, που τυχόν θα χρειαστούν, στο ίδιο δείγμα, χωρίς επαναληπτική επίσκεψη και λήψη!

Η λήψη του Thin Prep Pap Test γίνεται με τον ίδιο ακριβώς ανώδυνο τρόπο όπως και το κλασσικό PapTest, τα κύτταρα όμως δεν επιστρώνονται απ' ευθείας στο πλακίδιο, αλλά τοποθετούνται σε φιαλίδιο με μονιμοποιητικό υγρό και ακολουθεί αυτόματη διαδικασία επεξεργασίας τους με ειδικό μηχάνημα. 

Υπέρηχος έσω γεννητικών οργάνων (Ενδοκολπικός Υπερηχος)
Ο υπέρηχος έσω γεννητικών οργάνων είναι το υπερηχογράφημα που εκτελείται μέσου μιας κεφαλής υπερήχων που τοποθετείται στον κόλπο και εισέρχεται στις κοιλότητες. Χρησιμοποιείται για να δει ο γιατρός την κατάσταση και την δομή που εμφανίζουν εσωτερικά τα αναπαραγωγικά σας όργανα, συμπεριλαμβανομένων της μήτρας, των ωοθηκών και του τραχήλου. Το υπερηχογράφημα μπορεί να βοηθήσει να εντοπιστούν τα αίτια ορισμένων τύπων υπογονιμότητας, πυελικού πόνου, ανώμαλης αιμορραγίας και προβλήματα εμμήνου ρύσεως ή πυελικών φλεγμονών, κύστεις και όγκους ωοθηκών, ινομυώματα της μήτρας, πολύποδες της μήτρας και του τραχήλου. Ακόμη μπορεί ν αναδείξει με ακρίβεια το εσωτερικό της μήτρας (ενδομήτριο) και πιθανές ανωμαλίες αυτού όπως πάχυνση ενδομητρίου, καθώς επίσης δίνει την δυνατότητα στο γιατρό να εντοπίσει εν δυνάμει γυναικολογικές παθολογίες. Το κολπικό υπερηχογράφημα χρησιμοποιείται επίσης κατά τη διάρκεια της αρχόμενης εγκυμοσύνης για να παρακολουθεί η ανάπτυξη του εμβρύου. Ορισμένα προβλήματα ή καταστάσεις που μπορεί να βρεθούν ειδικά σε έγκυες γυναίκες είναι η εξωμήτριος κύηση, περισσότερο από ένα έμβρυο (δίδυμα, τρίδυμα, κτλ), αποκόλληση πλακούντα, ανωμαλίες του ωχρού σωματίου της εκγυμοσύνης κ.α.
Τέλος ένα από τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους εξέτασης είναι η μη έκθεση σε ακτινοβολία, σε αντίθεση με τις παραδοσιακές ακτίνες Χ.

HPV - SCREEN REAL TIME PCR
Ανίχνευση και τυποποίηση των 3 σημαντικότερων υψηλού κινδύνου στελεχών του ιού HPV (16,18,45) καθώς και ανίχνευση των υπολοίπων 11 υψηλού κινδύνου στελεχών του ιού HPV (31,33,35,39,51,52,56,58,66 & 68)

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα