Εξέταση από Ουρολόγο, Υπέρηχος Νεφρών-Ουροδόχου Κύστεως & Έλεγχος PSA

More Views

Δείτε την Προσφορά

 • 14,90€ από 35€ για Εξέταση από Ιατρό Ουρολόγο (Διάγνωση & Αγωγή) για Άνδρες & Γυναίκες
 • 24,90€ από 60€ για Εξέταση από Ιατρό Ουρολόγο (Διάγνωση & Αγωγή), Υπέρηχο Νεφρών & Υπέρηχο Ουρητήρων-Ουροδόχου Κύστεως, για Άνδρες & Γυναίκες
 • 38,90€ από 95€ για Εξέταση από Ιατρό Ουρολόγο (Διάγνωση & Αγωγή), Υπέρηχο Νεφρών, Υπέρηχο Ουρητήρων-Ουροδόχου Κύστεως & Έλεγχο Δείκτη PSA, για Άνδρες
Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, από τον Covid-19, το ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, έχει εφαρμόσει αυστηρή εσωτερική διαδικασία με τον απαραίτητο έλεγχο, πριν την είσοδό των ασθενών και συνοδών, με θερμομέτρηση και συμπλήρωση ερωτηματολογίου-εντύπου από υπάλληλο του Ι.Κ. και υπογραφή  του συγκεκριμένου Εντύπου από τον ασθενή και τον συνοδό. Λόγω της διαδικασίας του επιπλέον υπαλλήλου, από τον Μάρτιο του 2020, υπάρχει πιθανή καταβολή extra χρέωσης 5€ στον ασθενή. Bάσει των προδιαγραφών λειτουργίας των ιατρικών επιχειρήσεων η πολιτική αυτή θα βρίσκεται σε ισχύ έως τον Οκτώβριο όπου θα υπάρξει νέα ενημέρωση.   

Πριν την επικύρωση του ραντεβού η γραμματεία του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ενημερώνει τον ενδιαφερόμενο, για τις λεπτομέρειες εισόδου  (ατομική μάσκα κλπ) και την extra χρέωση.  Ο ασθενής αποδέχεται και συμφωνεί στην επιβεβαίωση του ραντεβού ή αποφασίζει να επισκεφθεί άλλο ιδιωτικό ή δημόσιο Ιατρικό Κέντρο. Το Ιατρικό Κέντρο, τηρεί αυστηρά τα ισχύοντα όρια διατήρησης ασθενών και συνοδών στους χώρους αναμονής, ως και τις εν Συνθήκες Υγιεινής.


Για να είστε και να νιώθετε υγιείς κι ευτυχισμένοι, αρκεί να μην αμελείτε τον τακτικό ετήσιο έλεγχο στον ιατρό σας. Κάντε όλα τα απαραίτητα check-up και αντιμετωπίστε κάθε πρόβλημα υγείας στην αρχή του.

Η εξέταση σε Ουρολόγο, πρέπει να γίνεται σε ετήσια βάση από γυναίκες και άνδρες, και ειδικά όταν υπάρχουν ενδείξεις προβλήματος, όπως δυσκολία ούρησης (απόφραξη), έντονη συχνουρία – νυκτουρία, ακράτεια ούρων κ.α..

Αντιμετωπίζονται σε κλινικό επίπεδο οι εξής παθήσεις:
 • Παθήσεις προστάτου κύστεως (οξεία προστατίτιδα, χρόνια προστατίτιδα, καρκίνος του προστάτη, καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, καρκίνος ουροδόχου κύστεως)
 • Παθήσεις νεφρών – ουρητήρων (λιθίαση ουροποιητικού συστήματος, στένωση πυελοουρητηρικής συμβολής, τα Επινεφρίδια, νεφρικές κύστες, καρκίνος του νεφρού, καρκίνος της νεφρικής πυέλου ή του ουρητήρα)
 • Παθήσεις γεννητικών οργάνων (κιρσοκήλη, κήλες, στυτική δυσλειτουργία, κάμψη πέους ή νόσος Peyronie, υπογονιμότητα, οξεία επιδιδυμίτιδα, ορχίτιδα, ουρηθρίτιδα, στένωση ουρήθρας, καρκίνος του πέους, καρκίνος των όρχεων, φίμωση)
 •  Ακράτεια ούρων Ανδρών – Γυναικών
 • Λοιμώξεις ουροποιητικού 
 • Ουρογυναικολογία (ακράτεια στις γυναίκες, υπερδραστήρια κύστη, κυστεοκολπικό συρίγγιο, κυστεομητρικό συρίγγιο, ουρητηροκολπικό συρίγγιο, ουρηθροκολπικό συρίγγιο, πρόπτωσης πυελικών οργάνων: κυστεοκήλη, ορθοκήλη, εντεροκήλη, κολποκήλη, μητρική πρόπτωση, εκκόλπωμα ουρήθρας).
 • Ουρολογικό τραύμα (τραυματικές κακώσεις νεφρών, κακώσεις του ουρητήρα, κάκωσης ουροδόχου κύστεως, κακώσεις της ουρήθρας, κακώσεις έξω γεννητικών οργάνων)
 • Σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα

Προτεινόμενα Deals

Για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιούμε cookies.

Μάθε περισσότερα